Cum sa dirijezi membrii in directia pe care ti-o doresti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Daca stam si ne gandim putin, pana la urma este vorba despre capacitatea fiecaruia dintre noi de a manipula. Poate nu suna tocmai romantic, dar pana la urma, manipulare exista in orice cuvant sau fapt pe care tu il rostesti sau il faci pentru a obtine un beneficiu.
In timp, s-a demonstrat ca anumite cuvinte si anumite gesturi il vor convinge pe interlocutorul tau ca ceea ce spui tu este 100% adevarat.
Sunt 5 pasi ce trebuie urmati pentru a-ti atinge scopul:

1. Captarea atentiei- Este necesar sa ii atragi atentia pentru a putea incepe o discutie cu el. Captarea atentiei se face prin starnirea curiozitatii, prin atragerea interesului.

2. Obtinerea acordului-prin acord verbal: trebuie sa-l intrebi ceva la care sigur iti va raspunde cu DA ( Do you want to see me naked?)
-prin acord nonverbal: trebuie sa il intrebi ceva la care poate doar sa se gandeasca ca ar raspunde cu DA.
-prin acordul kinestezic: aici e un pic mai dificil deoarece nu il poti atinge in mod direct, in realitate, dar il poti face sa isi imagineze asta. Cand ii adresezi intrebarea "Do you want see me naked?" prinzi incet breteaua de la sutien si o lasi usor in jos, sau iti ridici cu mana stanga usor tricoul spre sani. Astfel vei putea obtine efectul dorit, il vei induce in atmosfera, in aria ta de actiune.

3. Dirijarea emotiilor-aceasta etapa este cea in care orice decizie va lua se bazeaza pe o stare emotionala. Oamenii sunt setati genetic sa reactioneze emotional la vocea sau la atingerile altor oameni.

4. Modificarea deciziei-Aceasta poate fi facuta pe loc ca urmare a vorbelor, a faptelor tale sau dupa cateva zile ( cand membrul isi va aminti discutia cu tine si va avea in fata imaginea in care tu incepeai usor sa te dezbraci).

5 Modificarea comportamentului-Aceasta etapa este consecinta etapei 4-Modificarea deciziei.

Aceste tehnici sunt convingatoare si trebuie folosite cu inteligenta!
Leticia

Jasmine;1127 wrote: Daca stam si ne gandim putin, pana la urma este vorba despre capacitatea fiecaruia dintre noi de a manipula. Poate nu suna tocmai romantic, dar pana la urma, manipulare exista in orice cuvant sau fapt pe care tu il rostesti sau il faci pentru a obtine un beneficiu.
In timp, s-a demonstrat ca anumite cuvinte si anumite gesturi il vor convinge pe interlocutorul tau ca ceea ce spui tu este 100% adevarat.
Sunt 5 pasi ce trebuie urmati pentru a-ti atinge scopul:

1. Captarea atentiei- Este necesar sa ii atragi atentia pentru a putea incepe o discutie cu el. Captarea atentiei se face prin starnirea curiozitatii, prin atragerea interesului.

2. Obtinerea acordului-prin acord verbal: trebuie sa-l intrebi ceva la care sigur iti va raspunde cu DA ( Do you want to see me naked?)
-prin acord nonverbal: trebuie sa il intrebi ceva la care poate doar sa se gandeasca ca ar raspunde cu DA.
-prin acordul kinestezic: aici e un pic mai dificil deoarece nu il poti atinge in mod direct, in realitate, dar il poti face sa isi imagineze asta. Cand ii adresezi intrebarea "Do you want see me naked?" prinzi incet breteaua de la sutien si o lasi usor in jos, sau iti ridici cu mana stanga usor tricoul spre sani. Astfel vei putea obtine efectul dorit, il vei induce in atmosfera, in aria ta de actiune.

3. Dirijarea emotiilor-aceasta etapa este cea in care orice decizie va lua se bazeaza pe o stare emotionala. Oamenii sunt setati genetic sa reactioneze emotional la vocea sau la atingerile altor oameni.

4. Modificarea deciziei-Aceasta poate fi facuta pe loc ca urmare a vorbelor, a faptelor tale sau dupa cateva zile ( cand membrul isi va aminti discutia cu tine si va avea in fata imaginea in care tu incepeai usor sa te dezbraci).

5 Modificarea comportamentului-Aceasta etapa este consecinta etapei 4-Modificarea deciziei.

Aceste tehnici sunt convingatoare si trebuie folosite cu inteligenta!

Asa e , captarea atentiei e primul lucru cu care atragi un membru.Daca nu ii place cum arati sau cum esti imbracata, cum stai in fata camerei degeaba spui ca faci un efort sa atragi membrii.Ce ma enerveaza cel mai tare e ca fetele noi, dar si cele vechi, colege de ale mele spun ca nu are rost sa faca teasing, pai cum nu are rost?Daca stai turceste si arati colaceii de pe burtica mai tragi cu sete dintr-o tigara, logic ca pari plictisita si membrul o sa caute alt model dispus sa il binedispuna imediat.cam asa sta treaba zic eu.:) <3
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Leticia;1128 wrote: Asa e , captarea atentiei e primul lucru cu care atragi un membru.Daca nu ii place cum arati sau cum esti imbracata, cum stai in fata camerei degeaba spui ca faci un efort sa atragi membrii.Ce ma enerveaza cel mai tare e ca fetele noi, dar si cele vechi, colege de ale mele spun ca nu are rost sa faca teasing, pai cum nu are rost?Daca stai turceste si arati colaceii de pe burtica mai tragi cu sete dintr-o tigara, logic ca pari plictisita si membrul o sa caute alt model dispus sa il binedispuna imediat.cam asa sta treaba zic eu.:) <3

Mi-ai "furat" ideea :)) Asta vroiam si eu sa scriu, ca sunt foarte multe fete care nu acorda importanta modului in care stau in fata camerei, ba mai mult de atat neglijeaza membrii care intra in camera. Sa iti dau un exemplu din care am avut de invatat: recunosc ca la inceput nu bagam in seama Guestii, Visiteurii ( ma rog, in functie de site-uri) si persoanele fara banuti. GRESIT! Mi s-a intamplat ca un membru care era Guest sa devina membru si sa imi faca de-a banuuuuuti ( acum mi-e membru fidel); iar cu alta ocazie am vorbit de sus cu un membru care nu avea banuti. Si-a incarcat si am avut un privat lung, apoi a doua zi la fel si tot asa, intra constant. Asa ca fiti cu bagare de seama, ca nu se stie!
Rebeca

Parerea mea este: daca nu esti dispusa sa lucrezi, mai bine nu te mai loga. Este clar ca daca esti plictisita si eventual mai mimezi si un orgasm in mare plictiseala si este vizibil, ai de pierdut. Cel mai rau este ca in felul acesta nu pierzi doar un privat ci membrul cu totul, pentru ca daca nu este satisfacut o data, clar nu mai intra in camera ta. Eu merg la studio la fel ca la orice alt loc de munca - adica muncesc, nu stau sa aruncata pe pat sa treaca vremea, este in interesul meu, corect? :P. Fac teasing, aleg muzica buna si dezvolt cu membrii subiecte cat mai interesante, pentru a le starni interesul si pentru a ma tine minte, astfel revin fara dar si poate.B-)
No avatar
Antonia

Intradevar, este foarte important sa fii o prezenta placuta in fata camerei, sa poti capta usor atentia membrilor, dar dupa cum spunea Jasmine, la fel de important este sa reusesti sa "vrajesti" membrul pana la capat, sa ti-l faci fidel, sa actionezi in asa fel incat sa ii ramana impregnata pe retina imaginea ta si sa ii rasune mereu in urechi vorbele tale, soaptele tale, sa nu se poata abtine sa te caute din nou, sa ii trezesti dorinta de a te revedea inca o data si inca o data...This is about, right?
No avatar
printzesa.mik

Asa este Jasmin,trebuie sa stim in primul rand sa captam atentia membrului.Atunci cand imi intra un membru nou in camera incerc sa ii fac o impresie buna,vreau sa ii capat increderea si sa nu grabesc lucrurile.Daca devin prea insistenta,acesta vede ca sunt prea disperata dupa bani si pleaca.Imi place sa fac putin pe indiferenta,sa ii starnesc curiozitatea dar fara a parea totusi inabordabila.In acest mod il fac sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp cu mine,sa ma descopere si chiar sa ma invite in privat ,pentru a fi doar a lui si pentru a ii acorda toata atentia de care are nevoie.Sunt sigura pe mine,zambesc mult si ma folosesc de atuurile mele fizice.Dupa un timp,dupa ce ne cunoastem mai bine ii dau impresia ca sunt din ce in ce mai vulnerabila si am nevoie de protectie(fie ea si materiala :))) ).
Alessia

Pe langa faptul ca trebuie sa starnesti curiozitatea vizual, trebuie sa fii si o persoana comunicativa. Tin minte, ca mai demult, cand eram "novice", un membru mi-a spus ca trebuie sa vorbesc cat mai mult si sa folosesc tastatura doar pentru PM. Chiar mi-a prins bine sfatul lui pentru ca am inceput sa nu mai pierd timpul tastand ci vorbind. Reusesti sa bagi toti membrii in seama si astfel ai timp mai mult pentru pvt :P.
Din cand in cand mai intru pe site-urile de profil pentru a vedea ce fac alte modele (mereu sunt in cautare de lucruri noi pe care sa le fac pentru membri mei), astfel ca am descoperit, spre mirarea mea, exact ceea ce ati mentionat si voi: modele care nu au chef de nimic, stau trantite pe pat in fel de fel de pozitii neatragatoare, eventual si cu telefonul langa tastatura.
Imi si imaginez, cum ii poti spune unui membru ca esti super horny cand te ia cascatul de plictiseala?
Carina

Am invatat in acest domeniu sa fiu mai echilibrata si calma.La inceput dau impresia ca sunt o persoana deschisa,sociabila dar in acelasi timp enigmatica si dornica sa fiu descoperita.Astept relaxata propunerile lor,astfel ii fac sa fie stapaniti de dorinta,sa ravneasca sa petrecem timp in intimitate.Mereu ma reinventez si incerc sa ii captez atentia membrului ,privesc intens in camera, cu o atitudine senzuala,dandu-i astfel de inteles ca ,,el'' este cel mai important.
Bubu2014

Cea mai importanta este prima impresie pe care o lasi membrului.Acest lucru se intampla cand intra pentru prima oara in camera ta.Din acest motiv am grija ca mereu sa am o prezenta impecabila.Apoi salut respectuos pe oricine si dezvolt conversatia cu persoanele interesate.Intotdeauna sunt de acord cu membrul,ii dau impresia ca gandim la fel.In privat, insa,pot fi foarte convingatoare,il aduc la un punct in care sa isi doreasca ce imi doresc eu sa fac.
No avatar
Ilinca

Pentru a redirectiona membrii in directia pe care mi-o doresc incerc sa fiu cat mai rabdatoare,sociabila.Desi unii dintre ei sunt uneori nesimtiti ,trec peste aceste momente si ma concentrez sa-mi indeplinesc telurile.Cel mai important este sa fac banuti ,nu sa am discutii cntradictorii cu membri.Aici este singurul lorc in care las garda jos si ii las pe altii sa-si exprime parerile.
Scrie răspuns