experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
iasmina15

Buna! La mine funcționează !
No avatar
Claudia marcu

Mă refer la aplicația de pe telefon,nu la calculator.
am înțeles că pe laptop sau PC funcționează dar pe tel nu merge,tot am incercat dar nu se deschide
No avatar
iasmina15

Da pe telefon funcționează !
Alexabubu

A solicitat careva early payment pentru azi de pe mfc? Nici pana acum nu au trimis banii.. Problema cu paxum nu e..sper! De cate ori cer early payment, pana in ora 2 maxim sunt trimisi..azi nu stiu dc dureaza atat.
No avatar
Keke

Nici eu n-am primit nimic.S-a intamplat de cateva ori sa Nu imi trimita early payment deloc in ziua cu pricina.Fara nicio legatura cu Paxum,asta s-a intamplat si cu alte metode de plata
Alexabubu

Le am dat email celor d la mfc. Au zis ca banii vor fi trimisi in cursul zilei d azi.. Foarte ciudat..de 10 ani de cand lucrez cu ei e prima oara cand intarzie asa mult cu plata.
No avatar
Claudia marcu

Buna,nici eu nu am primit erly payment de la mfc ..
le am dat mesaj și mi au zis că vor trimite bani in cursul zilei de azi.
Că o informație generala,nu este prima dată când nu se trimit bani la erly payment mfc,am pățit o de câteva ori,sunt zile in care chiar nu trimit erly payment.Nu înțeleg de ce dar asta e ...
Nu ai de ce să îți faci griji,este o chestie normala mi s a intmplat de ft multe ori.Cu siguranță bani vor fi trimiși pe data de 1,nu vavfaceti griji,nu are treabă paxum cu erly payment.In contul mfc puteți verifica că nu s au trimis bani pe ziua de azi....
Revin și eu cu o întrebare...A putut transfera astăzi cineva azi bani din contul paxum pe cardul Monese?Mones?Doar daca a putut face transfer astăzi,pentru că a încercat o colega și i au fost trimiși bani înapoi în contul paxum
No avatar
Claudia marcu

Buna,revin cu update ...Am primit banii de la mfc aseară în jurul orelor 2 am.(mă refer la early payment)
Alexabubu

Si mie mi au intrat banii..mersi Claudia!
No avatar
thinkpositive

Multumesc mult de info Intheshadow si scuza mi raspunsul tarziu!
Scrie răspuns