experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

Buna tuturor . mi-a trimis cineva un mesaj si nu am idee cum sa il citesc . cand dau click sa intru pe ''mesaj'' apare asa URL pagina incorect. Daca asta este o eroare si pagina ar trebui sa existe, te rog contactează administratorul sistemului si spune-i cum ai primit acest mesaj.
No avatar
jony111

Asta se întâmplă când primești un link scris gresit încearcă sa accesezi domeniul din link exemplu google.com fără ce urmează după com/hshdhh.jpg
No avatar
BiBiCeL

Stie cineva cum as putea retrage USD din Paxum fara sa-i convertesc in EUR sau RON ? Deoarece am nevoie de USD.
multumesc !
No avatar
BiBiCeL

De asemenea: a reusit cineva sa plateasca in Romania cu cardul UnionPay ? Am incercat la Carefour (si introdus, si contacless si prin Swipe), apoi eMag... nimic .
No avatar
BiBiCeL

Ai reusit sa transferi USD din Paxum in USD Revolut ? Cum ? Ca mie imi da doar optiunea de retragere EUR.
Iar eu am nevoie USD pt Bursa si Crypto.
No avatar
Chillyourheart

BiBiCeL;n50941 wrote: Stie cineva cum as putea retrage USD din Paxum fara sa-i convertesc in EUR sau RON ? Deoarece am nevoie de USD.
multumesc !

Poti incerca sa ii transferi din contul tau paxum intr un cont bancar (indiferent ce valuta ai nevoie) si sa nu mai folosesti unionpay , ai comison mai mic si nu iti mai bati capul cu retragerea de la x bancomat .spor
lulu

Sarbatori pascale frumoase tuturor !
Ann

lulu;n50961 wrote: Sarbatori pascale frumoase tuturor !

Happy easter guys!!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Amysweet

Paste Fericit tuturor sa aveti impliniri bucurii si pace sufleteasca sa fiti mai buni!
No avatar
Claudia marcu

Buna, puteți intra pe aplicația paxum?
eu nu o pot deschide,aveți idee de ce?
La voi funcționează?
Scrie răspuns