Perioada praf pe site-uri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitty996

Buna fetelor ! As vrea sa stiu voua cum v-a mers in ultima perioada pe site-uri ? Mie una mi-a mers groaznic .. abia am avut cu cine sa vorbesc ... cu 3 site-uri deschise ... fac chat de acasa ... si nu imi dau seama daca problema este pe site-uri sau la mine ... Fac chat de 2 ani .. nu am avut de foarte multe ori castiguri fabuloase dar erau cat de cat ok .. acum pe orice site e jale .. Uneori nu stiu daca sa stau imbracata sau dezbracata ... nu inteleg membri care intra ce vor exact ... unora nu le convin preturile desi nu am preturi exagerate .. altora nu inteleg ce nu le convine .. ma baga in ceata situatia asta, nu pot s aimi dau seama daca e din cauza mea sau este o problema generala cu chat-ul ..
No avatar
Intheshadow

Este o prb generala avand in vedere situatia care este pe plan mondial..si mie imi merge destul de greu si am 5 siteuri…nu este de la tine,deci continua sa intrii online si sa speram ca va fii mai bine
No avatar
alina1

Asa este ! si la mn e f slab comparativ cu anul trecut ..... iar luna februarie si martie acum din ce in ce mai greu ! sa speram ca si va reveni .
No avatar
Cristina061236

Si la mine este la fel, daca inainte o medie de 180-200 dolari pe zi...zile poate chiar si mai bune...de o luna in mare cu 100-130 iar ultimele 3 zile n-am ajuns nici la 100 :) iar eu aveam incasari okay. asta fiind totalul pe 2 siteuri. Incerc totusi sa nu disper.. pentru ca ma ia groaza la propriu. Aparent e ceva general
No avatar
Aliiciiaa

Bună. Și eu aveam o medie de 100, maxim 150 pe zi cu 4 site-uri, dar de 3 zile nu mai reușesc sa o obțin... 24 martie-98$, 25 martie-25$ , 26 martie-30$
No avatar
Aliiciiaa

Pe lângă încasări, la trafic aveti schimbări?
No avatar
Cristina061236

Nu eram o regina a traficului nici inainte, dar a scazut intradevar.
No avatar
Aliiciiaa

Am încercat sa aflu ceva informatii de la un membru drag mie cu care tin legatura pe whatsapp si el spune asta "They are more scared of prices going up than they are of war" .... are sens.
No avatar
Aliiciiaa

Are cineva actualizări ? :D
No avatar
Camelia B

Bună fetelor !
Îmi pare atât de rău să aud ca aveți probleme cu traficul și chiar pot înțelege cât de dificile sunt aceste momente...
Din fericire fetele din studioul nostru nu au întâmpinat deloc aceste probleme deoarece am găsit o soluție pentru perioada "praf''.
Scrie răspuns