Perioada praf pe site-uri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Aliiciiaa

Eu pot spune ca si-a revenit cat de cat, acum 2 zile am reușit sa câștig într-o sesiune 160$
YourLovelyOne

Aliiciiaa;n50879 wrote: Eu pot spune ca si-a revenit cat de cat, acum 2 zile am reușit sa câștig într-o sesiune 160$

Asta e încurajator
LanaRhodes

YourLovelyOne;n50884 wrote:

Asta e încurajator

sa stii ca noi nu am avut probleme de genu, fetele sunt pe crestere. Bine poate ca si faptul ca noi cumparam traffic e un plus, dar nu e asa tragic pe cat auzim. Noi lucram cu Jasmin si este ok la noi fata de alte studiouri unde aud ca se plange lumea.
Dar nu te uita niciodata la azi sau ieri, important este sa dai tot ce poti tu, sa fii pozitiva si sa te gandesti la finalul de perioada, asta conteaza. Sunt suisuri si coborasuri dar conteaza cati bani faci la final de perioada si poti sa faci in ultima zi cat nu ai facut toata perioada.
YourLovelyOne

LanaRhodes;n50892 wrote:

sa stii ca noi nu am avut probleme de genu, fetele sunt pe crestere. Bine poate ca si faptul ca noi cumparam traffic e un plus, dar nu e asa tragic pe cat auzim. Noi lucram cu Jasmin si este ok la noi fata de alte studiouri unde aud ca se plange lumea.
Dar nu te uita niciodata la azi sau ieri, important este sa dai tot ce poti tu, sa fii pozitiva si sa te gandesti la finalul de perioada, asta conteaza. Sunt suisuri si coborasuri dar conteaza cati bani faci la final de perioada si poti sa faci in ultima zi cat nu ai facut toata perioada.

Și eu lucrez pe Jasmin, imlive, streamate și incă unul pe care nu-l prea deschid (sesiunea adică) pt ca nu prea mai are traffic.

Mulțumesc pentru răspuns, spor la cât mai mulți $$$$$
Scrie răspuns