experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nyxxxa

si eu la fel asta..(ALPHA BANK). de ce au schimbat retragere per tranzactie la ATM? eu nu inteleg
No avatar
nyxxxa

azi am scos de la ALPHA BANK 2000 ron Per tranzactie si acum 1000 ron. nu inteleg de ce au schimbat
Amysweet

Limita la card URI impuse de bancile românești!!la cardurile interne ing brd Raiffaisen fiecare are o limita ,pe persoana fizica,Octav va Răspunde ? Sa ne lamureasca
Amysweet

La librabank care este limita știe cineva? Mersi
No avatar
nyxxxa

da ai dreptate, nu am vorbit daca eu spun lui Octav ?
No avatar
jony111

Nici nu mi-au întrat banii nu știu ce sa spun probabil va fi 1000 ron per retragere daca asa spuneți mai mult comision un dolar mai slab
No avatar
jony111

nyxxxa;n50297 wrote: azi am scos de la ALPHA BANK 2000 ron Per tranzactie si acum 1000 ron. nu inteleg de ce au schimbat

Ai încercat și la alte bănci e dezamăgitor vom plati comision la fiecare retragere și evident un dolar mai mic
No avatar
Deeacam26

Buna daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema cei care lucreaza si cu CB vi sa intamplat ca supportul sa nu va raspunda la mesaje sa intamplat ceva cu un daily payout nu l am primit si ei au zis ca sa trimis dar nimic nici pana i ziua de azi acum contactat pe cei de la pax si au zis ca nu au primit nimic apoi cei de la cb auz si ca au dat msj la contabilitate si cand vor primi raspuns inapoi de la contabilitate ma vor contancta da au trecut 2 sap deja si nimic le am dat vreo 4 mailuri dar nimic de 5 zile astept raspuns restul de banii au intrat dar aceia nici acum !
Amysweet

Intra pe forum ambercutie crează cont și deschide un topic acolo
numai știu cum o cheamă dar este cineva de la cb care o sa te ajute!! Dacă îmi aduc aminte revin și te anunț mersi!
No avatar
Deeacam26

Multumesc am pus intrebarea acolo poate am noroc hai ca mi am pierdut speranta in cb dupa tot ce am citit pe acolo pe forum cica baneaza conturile din capriciu conturi cu tokensi in ele ! Si multe altele si adevaru e ca eu m am enervat ca m au tinut fara sa imi dea banii 2 sap si le am vorbit putin in nas ! cred ca de aia nu mi au mai raspuns da totusi acum pe bune 2 sap e mult sa rezolve o problema de genu asta multi putini sunt banii mei dar vad ca pentru ei nu conteaza!
Scrie răspuns