experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Baby

Buna, ati primit banutii de pe chaturbate? Multu
No avatar
Intheshadow

Nu a primit nimeni banii de la cb momentan
Sara.delicious

Au intrat banii de 2 zile cb!!
Deedeea

Buna ,cine ma poate ajuta cu o informație va rog?eu am adresa din buletin la părinții mei di as dori sa schimb aceasta adresa ci ceea la care locuiesc în prezent ,cum pot proceda?mulțumesc mult !
Deedeea

Menționez ca este vorba de cardul paume,mulțumesc
Deedeea

Cardul paxum ,mulțumesc
No avatar
alisa28

Asa am si eu dar am adaugat o noua adresa si am pus o factura de utilitati pe numele meu de la noua adresa iar, cand aplici pt card alegi adresa noua adaugata. La mine a mers.
aaron

aaron;n49138 wrote: Cei de la suport mi-au zis azi ca deja lucreaza la implementarea unui nou card, un Paxum Visa, ce va fi lansat in aproximativ 2 luni.

Sunt chiar curios daca vom avea carduri noi anul asta.

Dupa exact 3 luni din momentul in care mi-au spus ca se asteapta ca in 2 luni sa implementeze noi carduri, i-am contactat din nou, sa vad care-i situatia.
Mi-au raspuns ca inca lucreaza la implementarea noului card, dar nu-mi poate da un timp estimativ, dar sa asteptam cuminti ca vor trimite ei un mail cand sunt pregatiti.

Asta imi confirma teoria ca nu vom avea carduri noi anul asta.
No avatar
Denisa219

Vorbim de paxum,cu ceo roman,bine cunoscutul Octav,acelasi paxum care rămâne singurul pe piata care cade la fiecare 2 ani ,care a scos 3 carduri în 3 ani și care,pentru fiecare card are o taxă de zici ca e banca de aur.
Nu mai așteptați cardul,le plac comisionele care le ia de la videochatiste.
Stati cuminți,ca Octav de sărbători pleaca in Jamaica si noi tot vom aștepta cardul...
Dacă nu am fi interesați de ei,sa rămână fără clienti sa vezi cum scot cardurile,ca la BCR,iti vine acasa fara sa l ceri.
No avatar
jony111

Nu mai comentați lucruri pe care nu le puteți înțelege, afacerile sunt pe bani nu pe acte de caritate , nu mai vorbi în numele tuturor eu nu te aprob vrei sa fi nefericita gândește-te la toți cunoscuți tai care au posibilități sa plece unde doresc și numai da vina pe alti pt ca tu nu ai reușit nimic dacă nu îți convine ceva fa o alta alegere e la fel de simplu cum ai schimba canalul
Scrie răspuns