experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Sara.delicious

Union pay monese raiffaisenbank
daca ai firma si declari veniturile platesti taxe impozite etc...
ii bagi pe orice card romanesc :) doar ca ai limita per tranzactie/ per zi etc....
No avatar
annajessica

Buna! Sper sa ma adresez topicului corespunzator si asftel va cer ajutorul. Am tot citit diverse privind metodele de plata, insa nu am reusit sa ma lamuresc in totalitate.

Sunt noua in domeniu si inainte sa ma apuc vreau sa stiu ca aleg varianta cea mai ok.

Tot citesc ca paxum ar intampina probleme in ultima vreme. E mai ok sa aleg cosmo sau ce altceva imi recomandati ?

De ex vreau sa imi fac cont pe chaturbate.

Spuneti-mi va rog, care e cea mai ok varianta de a primi banii de pe site, urmand ca mai apoi sa ii scot fizic (daca imi fac si cardul) sau sa ii transfer in contul personal de Ro. Multumesc !
No avatar
P3rf3ct3n

annajessica;n49327 wrote: Buna! Sper sa ma adresez topicului corespunzator si asftel va cer ajutorul. Am tot citit diverse privind metodele de plata, insa nu am reusit sa ma lamuresc in totalitate.

Sunt noua in domeniu si inainte sa ma apuc vreau sa stiu ca aleg varianta cea mai ok.

Tot citesc ca paxum ar intampina probleme in ultima vreme. E mai ok sa aleg cosmo sau ce altceva imi recomandati ?

De ex vreau sa imi fac cont pe chaturbate.

Spuneti-mi va rog, care e cea mai ok varianta de a primi banii de pe site, urmand ca mai apoi sa ii scot fizic (daca imi fac si cardul) sau sa ii transfer in contul personal de Ro. Multumesc !

Cel mai simplu ,fiind noua paxum si comanzi cardul union pay (livrare 12 zile) ,monese ( 3 -4 zile) ...
No avatar
adynis01

Buna. Pe ce card faceti transferurile la Raiffaisen la external? Lei sau dolari? Multumesc.

Si inca o itrebare. Se poate face external pe visa sau doar mastercard?
No avatar
Ella123

buna ,pe contul de lei ,eu cand am facut pe copntul de $ mi iau refuzat,si da merge si pe visa eu am visa de la transilvania
No avatar
Nadia.Nad

Buna, are cineva de primit astazi vreun daily payout de la cb? ati primit mail-ul cum ca au fost trimisi?

Deasemenea, de obicei pe la ce ora ii primiti? in cazul de daily payout. mersi
No avatar
P3rf3ct3n

I am trimis ieri dimineata pe la ora 01:00am si pana la18:00i am primit cb.
No avatar
adynis01

Va mai bazai cu o intrebare. Cand adaugati un card la external pe Paxum, ce treceti la card holder details? Numele cum apare pe card sau lasati cum il pune paxum automat?
Multumesc.
Alexabubu

Eu am lasat numele cum apare automat d la paxum si a fost totul ok.
No avatar
adynis01

Multumesc. Oricum nu ma lasa sa pun numele asa cum apare pe card, doar numele intreg asa cum il pun ei automat. Sper sa fie ok.
Scrie răspuns