experienta mea cu paxum recente
A mai primit astazi cineva vreo plata Paxum? Am trimis din contul Onlyfans catre Paxum si nu am primit nimic. Asta obisnuia sa fie instant. Paxum ca de obicei spune ca nu e problema de la ei, sa contactez Onlyfans. Asa sa fie, s a schimbat ceva intre timp?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Claudia marcu
Buna,cei care lucrați pe mfc a ți putut să aplicați Ondato requirement?
daca da.cum a ti făcut voi pentru că eu incerc și nu funcționează,nu primesc acel mesaj text pe telefon.
Mulțumesc
daca da.cum a ti făcut voi pentru că eu incerc și nu funcționează,nu primesc acel mesaj text pe telefon.
Mulțumesc
Claudia marcu;n49259 wrote: Buna,cei care lucrați pe mfc a ți putut să aplicați Ondato requirement?
Mulțumesc
Doar scaneaza codul QR, va muta sesiunea pe telefon
Mulțumesc
Doar scaneaza codul QR, va muta sesiunea pe telefon
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
A mai facut cineva transfer prin eft zilele astea? Am facut unul luni si imi apare inca pending nu este validated. Cei de la suport spun ca dureaza 5 zile. Stiu asta dar am facut sute de transferuri stiu cat dureaza. a doua zi aveam banii cel tarziu a treia.
-
matzarebela
Am transferat aseara in card mastercard raiff, si a mers, banii sunt pe card, acum am citit mai sus si am vazut ca te referi la etf...