experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Buna! Atm ul din park lake, de care zicea cineva pe aici, din zona unde se serveste mâncarea, este de la euronet, si nu are maxim 2000, ci 1000...Am avut 353,am scos de doua ori, 1000 si 340,si mai am 7.35 pe card.. Deci cand optati pt "alta suma", puteti scoate cat vreti, in limita a 1000 de lei...
Ann

Penguin;n49096 wrote: Buna! Atm ul din park lake, de care zicea cineva pe aici, din zona unde se serveste mâncarea, este de la euronet, si nu are maxim 2000, ci 1000...Am avut 353,am scos de doua ori, 1000 si 340,si mai am 7.35 pe card.. Deci cand optati pt "alta suma", puteti scoate cat vreti, in limita a 1000 de lei...

Data viitoare incearca un ATM euronet care sa apartina de PatriaBank. Cel putin acolo poti scoate sigur maxim 2000ron intr o singura tranzactie. Cu conditia sa alegi suma FIXA deja afisata, sigur. Daca ai o suma random peste 1000ron-sub 2000ron (ca in cazul tau) asta e singura optiune (2retrageri) indiferent de bancomat. Nu poti alege o suma decisa de tine peste 1000ron/sub 2000ron dintr o singura tranzactie. Sper ca m am facut inteleasa
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
ladybluecat

Buna! Pana acum am retras doar de la IdeaBank, comision 18.4 lei/tranzactie. Am vazut ca alte persoane au retras si de la alta banca si le-a fost perceput acelasi comision.
La oricare din banci (LibraBank, Euronet si Ideabank) percep acelasi comision? Mi se pare multicel per tranzactie 18,4 lei+2$...
In ceea ce priveste platile online cu cardul sa inteleg ca tot nu se poate? Eventual pe viitor, stiti ceva?
Ann

ladybluecat;n49098 wrote: Buna! Pana acum am retras doar de la IdeaBank, comision 18.4 lei/tranzactie. Am vazut ca alte persoane au retras si de la alta banca si le-a fost perceput acelasi comision.
La oricare din banci (LibraBank, Euronet si Ideabank) percep acelasi comision? Mi se pare multicel per tranzactie 18,4 lei+2$...
In ceea ce priveste platile online cu cardul sa inteleg ca tot nu se poate? Eventual pe viitor, stiti ceva?

Eu am facut withdrawals doar de la ATM urile Euronet care apartin de PatriaBank,Credit Agricole si IdeaBank. Nu am incercat LibraBank, nu stiu comisionul sau daca merge. Nu exista alt comision, pentru ca aceste carduri UnionPay emise de Paxum au doar acel comision de 2$ (ca si cele vechi Mastercard Sepa). Comisionul de 18.4ron/tranzactie este perceput de ATM urile Euronet. Cat despre platile online, vina este a procesatorilor de plati care inca nu accepta chinezaria de UnionPay pentru ca desi in Japonia este un asa-zis mogul, la noi inca prea s a auzit de el sau de altele exceptand Mastercard si Visa. Eu imi fac cumparaturile platind la POS doar la un singur magazin (gasit cu greu) care are sigla UnionPay, el fiind emis de AlphaBank care nu cere nici parola in momentul in care introduci cardul si nici pe bon nu prea intelegi bine despre ce e vorba in acea tranzactie. So…personal folosesc Monese pentru platile online si astept noul card emis de Paxum…daca va exista
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
BlueMarker

Foloseste cineva cardurile de la paypal? Se poate retrage pe paypal?
aaron

Cei de la suport mi-au zis azi ca deja lucreaza la implementarea unui nou card, un Paxum Visa, ce va fi lansat in aproximativ 2 luni.

Sunt chiar curios daca vom avea carduri noi anul asta.
No avatar
Cornelia

au zis 3 luni acum cu inca doua luni se fac 4 luni .. nici ei nu cred ca stiu
No avatar
Annna19

Abia ce am incercat sa scot de la Patria si imi zive ca procesorul bancii emitente nu poate autoriza tranzactia si s incerc mai tarziu ... a mai patit cineva?
No avatar
Lads44

Buna, Annna19, si am patit ieri la fel.Exact acelasi lucru imi scria si mie la ATM. Ai reusit sa scoti pana la urma?Ai trimis mail la support ?
No avatar
Lads44

A mai patit cineva asa?
Scrie răspuns