experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
PyroMiaa

Mersi mult :D
No avatar
Mady02

Buna! A mai incercat cineva sa transfere banii pe external card si sa ii fie banii transferati inapoi?am incercat pe 2 carduri diferite si nu merge...perioada trecuta a mers fara probleme
merci!
No avatar
lucrezindomeniu

Mady02;n49063 wrote: Buna! A mai incercat cineva sa transfere banii pe external card si sa ii fie banii transferati inapoi?am incercat pe 2 carduri diferite si nu merge...perioada trecuta a mers fara probleme
merci!

Si mie mi-a facut la fel , probabil au probleme ceva la sistem
No avatar
Annna19

PyroMiaa;n49059 wrote: Buna fetele, am o intrebare rapida. Dupa ultima lovitura in bara data de paxum, am reusit sa-mi activez cardul UnionPay, si am pus pe el dolarii care ii aveam pe celalalt card care eventual a fost dezactivat. Am reusit sa-i scot la ATM,deci totul a mers brici.

Acum insa vreau sa ma bag pe xlove, si din cate am inteles ei platesc in Euro. Pe Paxum stiu ca esti si cont in Euro, il am activat, insa pe cardul UnionPay mai am vreo 7 dolari. Intrebarea mea este.... Pot transfera Euro pe cardul UnionPay? Vor aparea doua valute diferite pe card, si pot scoate si dolari/euro de pe el? Sau este vreo optiune de a converti euro in dolari? im confused, si nu as vrea sa risc sau sa testez pe banii mei :D

Buna,

Nu se transfera automat. O sa ai un cont in euro. O sa primesti in euro, va trebui sa transferi din contul de euro in cel de usd, la cursul zilei, apoi pe card.
No avatar
P3rf3ct3n

Eu dupa lj primeam euro ai trimiteam automat in cardul paxum
nu intre conturi!!!
si se schimba automat
No avatar
PyroMiaa

P3rf3ct3n;n49068 wrote: Eu dupa lj primeam euro ai trimiteam automat in cardul paxum
nu intre conturi!!!
si se schimba automat

Faceai asta cu vechiul card, sau cu cel UnionPay?
No avatar
P3rf3ct3n

Si atunci ai acum. Este la fel.
No avatar
Annna19

Nu stiu de lj, eu stiu de XLove cum e...
No avatar
Penguin

Buna! Pana la urma, merge transferul din paxum catre monese? Ca cei de la paxum mi au zis ca nu...
Ann

Penguin;n49092 wrote: Buna! Pana la urma, merge transferul din paxum catre monese? Ca cei de la paxum mi au zis ca nu...

Am facut eu astazi transfer catre Monese, merge
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns