experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Intheshadow

Da au intrat banii de pe chaturbate
lulu

buna tuturor . incerc sa intru in contul paxum de pe app si imi apare mesajul Error Invalid status code-from session . Retry . Mao are cineva prb asta ? Mentionez ca de la pc nu am aceasta prb .
No avatar
iasmina15

Bună! La mine funcționează
Alexabubu

Nici eu nu ma pot loga pe paxum. In fiecare zi au cate o problema astia
Alexabubu

Am vb cu suportul de la paxum..au zis ca au probleme tehnice ..le investigheaza si vor fi rezolvate! Le pare rau de inconvenienta:)
No avatar
Anonim1111

Am mai pus si eu o intrebare legata de Revolut , numai ca m -am referit la transfer EFt catre contul revolut . Eu mi-am comandat cardul Revolut acum o luna si nu mi-a ajuns inca . As fi vrut sa incerc sa fac un transfer EFT in contul revolut , si apoi ai optiunea sa folosesti banii cu cardul virtual si Google Pay/ Apple Pay . Dar nu stiu daca merge sa faci transfer EFT catre contul Revolut .
No avatar
adelina007

Au intrat astazi la mine. Yupiii!
lulu

mc pt info . acum merge
No avatar
PyroMiaa

Buna fetele, am o intrebare rapida. Dupa ultima lovitura in bara data de paxum, am reusit sa-mi activez cardul UnionPay, si am pus pe el dolarii care ii aveam pe celalalt card care eventual a fost dezactivat. Am reusit sa-i scot la ATM,deci totul a mers brici.

Acum insa vreau sa ma bag pe xlove, si din cate am inteles ei platesc in Euro. Pe Paxum stiu ca esti si cont in Euro, il am activat, insa pe cardul UnionPay mai am vreo 7 dolari. Intrebarea mea este.... Pot transfera Euro pe cardul UnionPay? Vor aparea doua valute diferite pe card, si pot scoate si dolari/euro de pe el? Sau este vreo optiune de a converti euro in dolari? im confused, si nu as vrea sa risc sau sa testez pe banii mei :D
No avatar
P3rf3ct3n

PyroMiaa;n49059 wrote: Buna fetele, am o intrebare rapida. Dupa ultima lovitura in bara data de paxum, am reusit sa-mi activez cardul UnionPay, si am pus pe el dolarii care ii aveam pe celalalt card care eventual a fost dezactivat. Am reusit sa-i scot la ATM,deci totul a mers brici.

Acum insa vreau sa ma bag pe xlove, si din cate am inteles ei platesc in Euro. Pe Paxum stiu ca esti si cont in Euro, il am activat, insa pe cardul UnionPay mai am vreo 7 dolari. Intrebarea mea este.... Pot transfera Euro pe cardul UnionPay? Vor aparea doua valute diferite pe card, si pot scoate si dolari/euro de pe el? Sau este vreo optiune de a converti euro in dolari? im confused, si nu as vrea sa risc sau sa testez pe banii mei :D

Nu conteaza daca ai euro dolari etc cand dai add founds se transfera automat in valuta de $ (cardul unionpay)
deci merge.
Scrie răspuns