experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

la mine dureaza intre 10 min si jum de ora.. n-am stat sa ma uit exact
No avatar
La Dona

Catre ce Card Extern merge trimis din Paxum ? ( in afara de Monese , Revolut sau Banci Ro ) , ajuta cineva cu un sfat ? Thanks
No avatar
bubububisor

Multumesc de ajutor. La Patria Bank pe strada Traian 2 am fost azi si am scos 2000 lei dintr-o singura extragere
Alexabubu

Hello! Cei care folosesc card extern d la raiffeisen de pe ce transfera banii din contul d paxum? Eu incerc de jumatete d ora de pe tel sa i transfer p card si nu merge..scrie tranzactie reusita dar la bank status apare rejected si banii tot in contu d paxum sunt. Are vreo relevanta daca e tel sau laptop? Multumesc!
No avatar
P3rf3ct3n

Trimite sume mici de mai multe ori ex 350$ dai send o sa mearga
daca pui 700 $ 1000$ nu merge da reject!!! Asa e si la monese
Alexabubu

Am incercat si 100 d dolari..tot nu merge. Abia ieri am primit cardul am sunat s la banca si e activ..mi au zis ca nu e nicio problema ca ar trebui sa primesc transferuri p card..dar nu merge.
No avatar
Nadia.Nad

Hei, aveți careva de primit vreun daily payout de la cb? Mi-au dat mail pe la 15:30 că au trimis banii dar inca nu i-am primit. Cei de la Cosmo au spus că ei fac transferurile instant și că problema e de la cb. Mai e cineva in aceași situație?
No avatar
iasmina15

Eu am primit daily payout pe paxum
No avatar
Greta

La atm ,dupa ce ma lasa sa accept comisioanele ,sa aleg suma, imi da mesaj ca pinul e incorect; Am crezut ca s-a dus degetul alaturi , dar si a 2oara la fel. Nu am mai incercat si a 3a oara sa nu-mi blocheze cardul sau contul; M-au taxat cu cate 0,25 la fiecare incercare. Stie cineva de ce nu mai imi recunoaste pinul? Caut in cont sa-l schimb si nu gasesc optiunea. Ma ajuta cineva? A schimbat cineva pinul din cont? Pot sa mai incerc a3a oara in aceeasi zi cu alt pin sau alta banca?Mersi
No avatar
Baby

Te referi la cardul union pay? In contul paxum, unde este imaginea cu cardul union pay ai jos scris sub el add funds, transactions si ..., apesi pe cele trei puncte si ai posibilitatea de a schimba pinul sau de a anula cardul
Scrie răspuns