Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Valy

Styl..... Mersi mult pt sfaturi si cu siguranță voi tine cont de tot ce scrieti in acest forum.
No avatar
Valy

Nord, mersi frumos pt încurajare, chiar aveam nevoie sa aud (citesc) ceva ok. Sper sa fie totul ok si sa am o colaborare frumoasa si onesta cu modelele.
No avatar
VampireGirl

Buna/ Sunt Roxana, lucrez de opt luni la un studio mare si aglomerat cu aceleas 5 site... Am intrat aici sa-mi "largesc" cunostiintele si sa share-uiesc una, alta...
No avatar
ella

Buna! de 3 ani am intrat in viata chatului si mi-am facut un nou site
No avatar
BigRamon

buna ziua colegi!..numele meu este robert si sunt din bucuresti..am facut video la un studio cateva luni dar acum fac de acasa si este mult mai bine..am o problema daca ma puteti ajuta..ce i de la studio imi faceam promovare acum as vrea sa mi fac si eu stiti cumva cum se face asta? multumesc mult!
No avatar
Bianca

Buna, sunt Bianca, am18 ani si vreau sa fac videochat!!! ma ajutati va rog?;;) Nu am lucrat in domeniu si nici nu stiu prea multe despre acest job. :-S
Nord

Buna Bianca ! Bun venit pe forum ! Cel mai bine ar fi sa apelezi la un studio si sa incepi sa lucrezi de acolo , e cel mai bine pentru inceput !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
BigRamon

ma puteti ajuta doar as vrea sa stiu!
Leticia

Buna BigRamon,sunt Leticia model de mai bine de 7 luni.incantata.sper ca aici putem sa schimbam experiente si sa invatam unul de la altul sau alta 😁 si sa facem baniiiiii!hihi doar asta vrem nu?
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Buna Nord, eu sunt din Iasi. Imi poti recomanda te rog un studio bun?;;)
Scrie răspuns