experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Dacă retragi mai puțin de 1000 sau chiar 1000 valoarea dolarului scade, la retragerea a 2000 ron iti da dolarul.la 3.97 mie îmi pasă cât e fee-ul , în concluzie proverbul la omu sărac nici boii nu trag asa e iar aici cu cât retragi mai puțin cu atât sărăcesti mai mult primesti un dolar mai eftin
lulu

buna ziua tuturor . M-am oprit azi la Alfa bank pentru a vedea ce variante imi da ca si retragere . Pe bancomanule la Alpha scrie ca este acceotat si Unionpay .
Optiunea maxima pe care a afisat-o a fost de 500 ron .
No avatar
jony111

Chiar dacă scrie ca accepta bancomatul tot nu acceptă iti scoate cardul și te trimite la alta bancă deci nu merge
Ann

Queenroberta;n48747 wrote: Un mic update legat de ce am mai observat , am scos de la idea bank 13 sept bucuresti 1000 ron de 2 ori ca asa ma lasa si am cheltuit pt ambele retrageri 2000 ron total 514.5$ acestea fiind spuse 3.89 (ca sincer nu imi pasa cat este feeul etc cu atata iese $...relativ convenabil... sepa cardul imi dadea cam la fel... problema e ca tre sa alergam dupa bancomate acum si e super aiurea...
Ar fi dragut din partea ta, daca totusi nu esti intrebata nu lasa comentarii fara noima doar pentru a dezinforma si pentru a te afla in treaba. COMISIONUL conteaza, nu incerca sa excluzi comisionul scazand cursul valutar. Al tau a fost de 18.4ron+ 18.4ron+ 2$+ 2$ (Aproximativ 14$) ceea ce duce dolarul la 40.00. 500$x40=2000ron
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Rainbow1

Buna! Daca sunt persone din Bucuresti, puteti sa-mi spuneti de unde ati scos bani cu UnionPay? Sa va spun ce mi s-a intamplat.. Am contactat suportul de la paxum pentru a-l intreba daca pot sa folosesc UnionPay trimis anul trecut, pe care nu il activasem pentru ca intre timp au deblocat cardurile vechi si nu am avut nevoie de el. Suportul mi-a spus ca il pot folosi fara probleme, dar trebuie sa il activez pana pe 3 iulie, pentru ca atunci se face un an de la emitere si dupa expira si dupa ce il activez din contul paxum, sa merg la bancomat sa fac o tranzactie pentru a se activa cardul complet. Am asteptat sa imi intre bani in cont, pentru ca imi trebuiau cei 44.5$ pentru activare, banii au intrat pe 1, am cautat pe net bancomate Euronet si am mers la cel mai apropiat de mine, care avea si sigla UnionPay si apartinea de Patria Bank. Cand am bagat cardul, am primit optiunea de extragere bani , cea mai mica suma fiind 350 lei pana la 1000 lei. Am optat pentru 1000 lei si mi-a scris pe ecran "card expirat", am incercat cu o suma mai mica si acelasi rezultat. Am sunat la Paxum si mi s-a spus ca la ei apare in regula cardul, este activ , dar nu isi dau seama de ce imi da bancomatul eroarea asta. Mi s-a sugerat sa incerc la alt bancomat. Am cautat din nou pe net si am gasit un alt bancomat , de la Alpha Bank , dar mi-a scos cardul direct, nu mi-a aparut nimic pe ecran. Acum as vrea sa merg la sigur sa incerc un alt bancomat, undeva unde a facut cineva sigur o tranzactie... A si apropo, chiar daca nu am reusit sa scot niciun ban, pentru fiecare incercare mi s-au extras cate 0.25$ de pe card
No avatar
bubububisor

Buna.. Ma poate ajuta cineva cu o informatie mai exacta?...In ce zona se afla bancomatul la care pot sa retrag 2000 de ron dintr-o singura tranzactie? ( stau in bucuresti).
No avatar
jony111

Din moment ce sa efectuat tranzacția Din paxum către cardul union pay , cardul este activ cauta u alt bancomat euro net Alpha bank nu accepta acest tip de card
No avatar
satanel

bubububisor;n48773 wrote: Buna.. Ma poate ajuta cineva cu o informatie mai exacta?...In ce zona se afla bancomatul la care pot sa retrag 2000 de ron dintr-o singura tranzactie? ( stau in bucuresti).

Se pare ca nu exista in Bucuresti, avand in vedere ca nimeni nu a spus si 2 persoane ce le-am intrebat au spus ca au scos din alt oras cu 2000... Asta e, se pare ca Bucuresti nu merita bancomat cu 2000 ron :))
No avatar
jony111

Toți merg pe burta nimeni nu va spune adresa ele sunt cautatile am văzut pe unu înaintea mea trăgea ca fraierul 1000 lei a tras fraierul de 6 ori si avea opțiunea de 2000 la.a 7 a extragere ia scuipat bancomatul cardul și l-am văzut era union pay ma plictisisem eu la cât a butonat bancomatul
No avatar
P3rf3ct3n

Patriabank google sunt 5 parca in bucuresti
1. Un bancomat stefan cel mare
2.bancomat la promenada pe partea opusa
si celelalte nus probate de mine 2000ron pe tranzactie ...
Scrie răspuns