experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Am scos si eu astazi de la Credit Agricole, totul ok, comision 18.4 per retragere. Ce este ciudat este ca am gasit un Market cu sigla UnionPay, am intrat si am probat o suma mica. Am introdus cardul si mi a retras suma FARA COD PIN si fara sa scrie ceva pe chitanta. Nici ca a fost procesata plata, nici ca nu. A trebuit doamna de acolo sa isi faca totalul la POS, ca sa imi spuna ca a mers. Greu de gasit POS care sa accepte UnionPay, dar chiar si asa nu prea vrea nimeni sa iti faci cumparaturile daca nu apare pe bon ca tranzactie aprobata.

Attached files
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
matzarebela

preferabil sa nu spui card de salariu in caz ca nu e chiar salariu... spui ca vrei un cont , te intreaba oricum ocupatia
si poti spune linistit/a casnica.. ca apoi poate vor si-un contract de munca... efectiv cont standard bancar in ron, si avand card,,, deja 3-4 ani nu mai ai treaba pe la banca...pentru tranzactii (vrea mama bunica sa mi puna bani etc.. si sa atasezi un card mastercard la acel cont sa nu depinzi de orele bancilor si de stat la ghisee ca sa poti cumpara din magazine/scoate atm...+ cont de raiffeisen online ori mobila banking ce preferi
limita de 4000 ron poate fii ridicata cu un simplu telefon pentru ziua respectiva ( am facut treaba asta acum multi ani si a fost perfect si simplu. singura chestie daca vei vrea sa platesti facturi cu acest card sa activezi si optiunea asta( dar parca si asta o poti face telefonic...
Ann

Si inca ceva ciudat. Nu imi apare in istoricul Paxum suma de 18.4 retrasa niciodata, si sunt in plus cu acei bani. Imi apare suma retrasa de mine, comisioanele de 2$ si cumparaturile de la Market. Voua va apar?
No avatar
Greta

am facut si eu astazi prima retragere la credi agricole; nu apre nici la mine, am intrat aici sa aflu cum pot verifica cam ce curs.Am facut doar la rpoximatie, fara 2$ iar cei 18.4 i-am pus la 4,7$, si da un curs bun:3.94. Eu cred ca taxa a fost retrasa deja cand ai dat accept la atm ( daca ar fi aratat suma in valuta era mai bine)
Ann

[USER=3857]Greta[/USER] multumesc pentru tipsul cu Credit Agricole. Eu nu am facut nici un calcul in ron. Am facut calculul pur si simplu in dolari. Am vazut cat aveam, cat am scos, si cat mi a ramas. Aceea e suma totala fara cei 18.4 x 2. Daca as fi facut calculul in ron ar fi insemnat cursul valutar 41.00, ceea ce cred ca este imposibil. In fine, poate o sa aflam pe parcurs. Noroc ca am lucrat doar o zi si nu am avut suma mare, ca aveam niste emotii de parca toata lumea stia ce fac acolo :)) E ciudat rau cu sumele astea fixe
No avatar
matzarebela

pai nu o sa apara cum nu apareau nici inainte comisioanele ascunse ale bancomatele(de acolo si cursul care nu era cel al mastercard si nici al bancii gen cursul mastercard era 4.25 si noi scoteam fara conversie cu 4.15 cei 0.10 diferenta era comision ai bancomatului) apar doar cei 2$ ai unionpay, si cei 18.4 ron sunt draguti cei de la euronet sa spuna ca taxeaza atata ca sa scoti......
lulu

mersi frumos pentru detalii
Ann

Ca sa va faceti o idee, asa arata un bon fiscal UnionPay, poate intelegeti voi ceva din el, ca eu nu. Partea de sus nu este, din cauza adresei.

Attached files
No avatar
Monika

Buna Baby...am vazut din comentariul tau ca esti din Galati .. :)
Poate ne ajuti si pe noi. vecinii tai cu mai multe informatii..
unde se afla aceasta banca minunata de la care ai putut scoate 2000 per tranzactie :)
?
Multumesc !
No avatar
alisa28

Da si eu am transferat prin eft in 18. Nici mie nu mi au intrat.
Scrie răspuns