experienta mea cu paxum recente
- Sara.delicious
Am rezolvarea
intrati pe bitsafe creativa cont 29.50euro anual
si comandati va card mastercard 50euro livrarea
deja cam 4 are modalitatea de plata ,ajunge in 8 zile
intrati pe bitsafe creativa cont 29.50euro anual
si comandati va card mastercard 50euro livrarea
deja cam 4 are modalitatea de plata ,ajunge in 8 zile
- Sara.delicious
Si se poate transfera external din paxum il atasati la paxum 
azi am incercat sa transfer bani in contul de paxum de pe un site si nu a mers . Se intorcea paymenttul cu mesajul asta ''We have been unable to process your payout due to the following reason: Please make sure that your Paxum account is properly verified and try to withdraw again''
in cazul in care si altii au prb asta am vb cu paxum suppoirt si mi au sous ca este o prb in sistem
Deasemnenea a spus ca inca look into monese situation . de ce la altii merge sa fie folosit ca external card si la altii nu . daca am email back de la ei cu noutati va dau de veste
Attached files
in cazul in care si altii au prb asta am vb cu paxum suppoirt si mi au sous ca este o prb in sistem
Deasemnenea a spus ca inca look into monese situation . de ce la altii merge sa fie folosit ca external card si la altii nu . daca am email back de la ei cu noutati va dau de veste
Attached files
-
Intheshadow
Eu am transferat acum bani din paxum catre card mastercard Raiffeisen si a mers fara nici un fel de prb,pt cine are prb de transfer se pare ca merge fara nici o prb,eu transfer pe banca romaneasca..
Buna. Eu am trimis prin EFT in data de 17 si nu am banii nici astazi in cont in conditiile in care la alte transferuri prin EFT aveam banii a doua zi. Mi se pare ca se impute treaba la paxum. Nu o sa mai folosesc paxum dar sper sa primesc banii. Mai are cineva intarzieri?
-
matzarebela
ei spun ca eft dureaza pana la 5 zile lucratoare,, give them today and tomorrow... and after panic( si eu am facut in transfer vineri si inca nu a sosit) sa nu uitam ca ieri a fost sarbatoare si.. nu prea s-a lucrat nici pe la banci.... ca de obicei... deci.. azi maine ar trebui sa intre..