Jony .. eu nu vreau sa intru in disputa cu nimeni . Nu am dezinformat deoarece am precizat clar''nici acum parca'' . Uite ca acel cuvant PARCA face diferenta . nu sunt aici sa dezinformez . sunt aici sa intreb , sa cer pareri . sa imi spun parerea si sa ajut in masura in care pot cu ceea ce am experimentat sau experimentez in aceasta situatie .
In cazul in care si-au recuperat banii f bine insa ma refeream la situatie in sine .. ca la urma urmei au trecut f multe luni bune pana ce au intrat in posesia banilor .
Personal cred ca multi se panicheaza ca poate depin de bani pt chirie . rate sau alte cheltuieli..si poatre fiecare ban conteaza si comision .slava domnului nu e situatia mea insa chiar nu trebuie apostrofati pentru acest lucru.
Nu ne plac unele comentarii ?.. Dam skip .. Simplu
experienta mea cu paxum recente
si eu cand am activat acum ,mi s-au retras cei 45. Daca ajuta, eu imi amintesc ca eram sceptica la inceput si nu am comandat, pe aici deja il foloseau cativa, dupa care l-am comandat si l-am lasat neactivat pana acum. Poate conteaza si timpuld e reactie: cei care au facut atunci repede cand a fost plasat au avut gratuit , cei de mai tarziu au platit. Zic eu ca ar fi o explicatie de ce sunt diferente
Aici ai fees https://www.cosmopayment.com/fees
Poți.sal.folosesti în situatii de criza insa fiecare alege ce crede ca e bun pt el analizează și tu
Pt.mine nu e bun pt tine poate o fi fiecare alege în funcție de nevoile personale în momentul.de.fata poți.retrage 600 dolari la.paxum.500 dolari într-o singura tranzatie la cosmo 3000 pe zi la paxum 1500 pe.zi , taxele de primire bani 3 dolari.la paxum.0.25 cenți la.atm interogare.respinsa.la. cosmo 1 dolar la paxum.0.25 cenți
Taxa de retragere la.atm.cosmo 3.dolari la.paxum.4.5 $
Cosmo poți.plati online și.la.pos paxum.momentan nu
Sunt.multe.de.enumerat insa nu am.rabdare.pana.la.capat sa le enunț pe.puncte
Dacă nu ai alta.alternativa adică card union pay și faci.sume.mai.maricele îl.poti.folosi temporar sfatul.meu e.sa.te.folosesti de ce ai sa treci.peste moment apoi alegi ce crezi ca ți se potrivește mai bine alt exemplu cardul.lor.are.o.limita de 80000 90000 dolari.pe.an paxum nu are.astfel.de.limita baftă
Poți.sal.folosesti în situatii de criza insa fiecare alege ce crede ca e bun pt el analizează și tu
Pt.mine nu e bun pt tine poate o fi fiecare alege în funcție de nevoile personale în momentul.de.fata poți.retrage 600 dolari la.paxum.500 dolari într-o singura tranzatie la cosmo 3000 pe zi la paxum 1500 pe.zi , taxele de primire bani 3 dolari.la paxum.0.25 cenți la.atm interogare.respinsa.la. cosmo 1 dolar la paxum.0.25 cenți
Taxa de retragere la.atm.cosmo 3.dolari la.paxum.4.5 $
Cosmo poți.plati online și.la.pos paxum.momentan nu
Sunt.multe.de.enumerat insa nu am.rabdare.pana.la.capat sa le enunț pe.puncte
Dacă nu ai alta.alternativa adică card union pay și faci.sume.mai.maricele îl.poti.folosi temporar sfatul.meu e.sa.te.folosesti de ce ai sa treci.peste moment apoi alegi ce crezi ca ți se potrivește mai bine alt exemplu cardul.lor.are.o.limita de 80000 90000 dolari.pe.an paxum nu are.astfel.de.limita baftă
-
Intheshadow
In sfarsit un comentariu pe masura,mare dreptate ai
Am observat si eu ca u comisioane maricele eu mi am facut card si la ei de anul ttrecut in caz ca paxum mai pateste cate ceva..... am si cardul union de la paxum primit gratuit dar eu ca sa scot trebuie sa ma duc in orasul de langa pt ca eu la mine in oras nu am euronet nu cred ca am prea mult de ales decat external card si nu ma tenteaza prea tare ca eu am propire la toate bancile loll de vreo 3 anii
jony111 Am observat si eu ca u comisioane maricele eu mi am facut card si la ei de anul ttrecut in caz ca paxum mai pateste cate ceva..... am si cardul union de la paxum primit gratuit dar eu ca sa scot trebuie sa ma duc in orasul de langa pt ca eu la mine in oras nu am euronet nu cred ca am prea mult de ales decat external card si nu ma tenteaza prea tare ca eu am propire la toate bancile loll de vreo 3 anii