experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

It makes sense . Insa poate sunt eu paranoia dar eu sincer nici pe paxum nu am incredere sa ii las prea mult timp. Se stie situatia celor de la epayments si ai caror clienti nici acum parca nu si au recuperat banii .
Alexabubu

Asa i.. De ar trimite odata paxumul asta noul card mai repede ca m am scarbit an de an aceeasi porcarie.
lulu

informatie : ''Mastercard announced it’s updating the requirements of banks who process payments for websites selling adult content. This will likely include eCommerce online businesses selling adult toys, novelties, and eventually online dating sites. For now, adult payment processors will now need documented consent and proof of age and identity verification of anyone involved in adult content images or videos. Until now, most platforms only verified the age from the user uploading the content and sought consent from the person posting the video, so this is a huge change for the industry.''
No avatar
jony111

Ba și iau recuperat nu mai dezinforma epayments a dat drumu la plati
Alexabubu

Fucked up!!!
No avatar
jony111

Nu e problema ai furnizat documentele de verificare când ai făcut contul asa ca deja le au acum vor ști ca faci laba pe net mare scofala
Alexabubu

:))))))))))
lulu

eu am dat o informatie . cred ca ne putem abtine de la folosirea unor cuvinte care nu isi au locul in discutie
No avatar
jony111

Calmează-te sau ia ceva sa te calmezi dacă nu poți sa faci față ,nu ai ce face resemnează-te așteaptă sa vina cardul mai sti când a dat faliment firstchoise toți aveam bani gramada de primit fiecare sa tratat cu cea putut bautura pastile legale sau nelegale erau unele.fete încă un pic și întrat la sanatoriul de nebuni postatu pe aici zilnic și isteric 3 luni au fiert precum.vinul negru la.partia de ski e neplăcut dar toți am.trecut prin asta paxum e companie serioasa nu îți face griji
No avatar
Claudia marcu

Jhony111 eu zic sa te retragi,nu iti bate capul nu înțeleg ce se întâmplă de ce sunt asa panicați
am citit ce ai scris si iti dau dreptate 100%dar daca nu vor sa înțeleagă nu iti bate capul
nu pot sa înțeleg de unde atât de multă panica,e ceva de sf...
poti fi panicat cat vrei,dar tine pentru tine,nu de alta dar mai bagi in draci si pe alti...de cand s a întâmplat chestia cu sepa am observat 2 persoane ft ft ft panicați parca a venit sf lunii
variante sunt daca nu vrei asta e...ce sa ii faci
nu iti mai bate capul
Scrie răspuns