experienta mea cu paxum recente
-
Anonim1111
A incercat cineva sa faca transfer EFT Local Bank Transfer din contul Paxum catre contul Revolut ( folosing IBAN-ul ) ? Din ce observ din aplicatia Revolut , avem 2 IBAN-uri , unul pentru transferuri locale , si SWIFT pentru transferuri internationale .Eu cardul Revolut il am VISA si nu merge sa fac External Card transfer , si eram curioasa daca a incercat cineva transfer EFT pe contul Revolut .
lulu;n48514 wrote: o situatie ... ca sa aveti idee ... Cineva cunoscut a incercat sa foloseasca union pay .. la magazin .. nu a mers... nu are niciun euronet pe langa asa ca a cerut suportului sa ii trimita banii de pe card union pay inapoi in contul de paxum pentru a putea macar sa incerce eft ... Raspunsul suportului a fost ca nu si nu se poate si intr-un final ca daca face asta trebuie apoi sa dea cancel la card .... si deci sa nu il mai aiba deloc ..
which is cra*p if u ask me .
Eu cand am aplicat m am documentat pe net, am cautat ATM urile de prin jur
) sa nu il trimita degeaba. Desi, un bullshit ca din informatiile mele imi aratau o multime, in special AlphaBank. Acum cel mai aproape de mine este pe o raza de 7km, o sa fac carare cu masina, pe cand BRD,BT si Raiffaissen sunt peste strada.Asta ca sa imi faca in ciuda.
which is cra*p if u ask me .
Eu cand am aplicat m am documentat pe net, am cautat ATM urile de prin jur
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
matzarebela
si pe mine m-au intrebat pt ce folosesc contul cand l-am deschis.. si le-am spus.. pt diverse transferuri gen vrea mama sa mi puna bani, sau sormea sau... hehehe si n-au zis nik am avut ani de zile la raiff si nu s-a intamplat nimic.. dar apoi nu l-am mai folosit s-a inchis... am deschis altul nou .. dar nu l-am folosit pana acuma decat pt alte lucruri si rar intr-un an... poai acuma sincer... daca inchid ei conturi studiourilor.. nu ii intereseaza efectiv legal nelegal ii intereseaza sa nu fie asociati cu adultul.... si din ce in ce tind sa cred ca e vvina mastercard...(2-3 ani si se inchide colaborarea cu emitator de carduri( avem deja atatia ani experienta... payoneer, firstchoise si odata cu el si paxum atunci.. acuma iara paxum...
Eu ma repet. Acum o luna mi a sosit in posta o instiintare pe numele meu de la Banca Transilvania, cum ca nu stiu cu ce lege in vigoare sunt obligati ca partenerii lor (noi) sa isi declare sursa veniturilor, in mod contrar colaborarea dintre noi o sa se incheie. Cred totusi ca a fost o instiintare trimisa tuturor clientilor lor. Nu am luat in seama pentru ca nu ma simt vizata, dar daca inca eram clientul lor, cum mai faceam eu acum transferurile? Daca imi e frica de ceva, imi este frica de Bancile Romanesti. De la distanta pare ca nu ar fi neaparat nevoie sa declari banii, sau ca Banca nu stie. Mai de aproape miroase direct a spalare de bani.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
matzarebela
pai ti-a trimis mama.. pe paxum ca asa avea banii ea acolo in anglia ce vrei... si ca sa nu platiti un bulshit de taxa mare de transfer prin western/moneygram si tu din contul tau personal de paxum trebuia sa intrii in posesia banilor... cam asa ceva...
daca sa stam sa facem povesti:)
daca sa stam sa facem povesti:)
Jony 11 : ING renunţă la parteneriatul cu MasterCard pe carduri de debit.ING Bank, un jucător de top 10 din sistemul bancar, a renunţat la parteneriatul cu MasterCard prin care emitea carduri de debit şi va emite doar carduri de debit Visa, potrivit mai multor surse din piaţa financiară..... asta am gasit ...