experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

Sau ar mai fi varianta safe cu card raiffeisen..sa transfer sume mici lunar..il folosesc maxim 3 4 luni si dupa inchid contul. Nu cred ca sar astia de fund in sus pentru 2000 de dolari acum:) si restul banilor ii las in contul d paxum.
Ann

lulu;n48500 wrote: Parca lantul se micsoreaza si ramanem fara options .. nu ma refer la union pay ci la celelalte variante . Mi a spus octav sa incerc cu monese in cateva zile iar sau sa incerc alt master card . eu am de la ing card urile dar sunt ambele visa . cred ca voi fi nevoita sa imi fac conturi la raiff .Daca nu albesc zilele astea nu voi mai albi niciodata

Sa inteleg ca nici ei nu stiu ce se intampla, dar pai noi. Ba, ce oameni…Asa si cu cardurile UnionPay, toata lumea se contrazicea ca ba sunt gratis, ba sunt cu taxa. Nu reuseam sa intelegem sau sa cadem de comun acord, cand ei asta au facut. Unii au facut cerere si platesc taxa, altii nu. Spre exemplu eu o platesc…unii nu…Cine dracu’ sa ii mai inteleaga, i am intrebat daca se plateste taxa la activare, ei mi au raspuns ca se plateste taxa cand primesti plasticul in mana. Si, DA, altii l au platit ramburs la curier, btw. Huh? Ce a fost asta? Nici macar ei nu stiu, se plateste o amarata de taxa sau nu, cand si cum. Puteau spune, unii platesc, altii nu, “Incearca, cum iti este norocul” …Si am incercat, am tras lozul necastigator :))Ce sa le ceri? Zici ca sunt platiti cu minimul pe economie si condusi de Costica din Deal
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

Eu nu stiu ce e atata control cu provenienta banilor..acum vreo 5 ani facusem cont la BT si atasasem cardul direct ca metoda d plata la site..nu m a intrebat nimeni niciodata de vreun leu. Acum au turbat astia!!
Ann

Alexabubu;n48505 wrote: Am comandat union pay de la inceput de cand aparuse in contul d paxum..dar nu l am luat niciodata d la curier perioada aia nu aveam cum..si s a pierdut prin tara:)) dar in contul paxum apare shipped..nu stiu daca il pot cere din nou! Ultima varianta ar fi external card cu raiffeisen dar stau cu frica..nu mai stiu ce sa fac:(
Sigur ca poti, il declari pierdut si ceri altul. O sa platesti o taxa la activare sau la cerere (asta pentru ca practic a fost vina ta) nu iti face griji. Doar ca trebuie sa incepi sa te gandesti la ce ai de facut, ca trebuie sa treaca prin submitted, printed, shipping si dureaza. Cu cat faci cererea mai devreme cu atat mai bine. O sa scoata intr un final un alt Sepa, dar nu te poti baza pe ce promite el in situatia in care suntem
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

Mersi frumos de ajutor Ann..trebuie sa i dau email lui Octav pentru asta sau celor d la paxum..ori sa dechid ticket..asa parca e la ei..numai stiu
Buanca010££

Incercam orice varianta ca pana la urma sunt banii nostrii si nu sunt furati
lulu

mersi. am union pay .. nu il am inca activat sincer ca am zis ca vad ce se intampla .
Deocamdata am pe drum un eft ... sa vad ce va fi cu el .
Cred ca o sa imi fac si la raiff sa am de back up
Monese am incercat si nu vrea .. o sa mai revin cu incercare in few days

Nu vreau sa dau cat am de transferat ca si suma pentru nu a intra in alte polemici .. caci pentru unii aceeasi suma poate fi putin si pt altii mult . este irelevanta suma .Ideea este ca am trecut ca multi altii prin cadearea payoner , apoi anul trecut alea cateva zile tot su sepa card .. si acum asta .e ca un Here we go again ... e obositor
lulu

o situatie ... ca sa aveti idee ... Cineva cunoscut a incercat sa foloseasca union pay .. la magazin .. nu a mers... nu are niciun euronet pe langa asa ca a cerut suportului sa ii trimita banii de pe card union pay inapoi in contul de paxum pentru a putea macar sa incerce eft ... Raspunsul suportului a fost ca nu si nu se poate si intr-un final ca daca face asta trebuie apoi sa dea cancel la card .... si deci sa nu il mai aiba deloc ..

which is cra*p if u ask me .
No avatar
jony111

Nu e nevoie sa deschizi.alte.conturi în alte bănci mergi.la.sucursala.ta.si.spunele ca vrei mastercard dacă te întreabă de ce zici și tu ca vrei sa joci la.pariuri pe un sait străin și nu accepta visa decât mastercard
No avatar
jony111

Stai.linistita 2000 $ e piș vax poți sai retragi liniștită și dacă te întreabă zici asta e de la mama asta e iară de la.mama lucrează în Anglia ca e de la pay dek fa transfer 1000 apoi
a doua o oara 1000 și gata nu e mare nenorocirea faci către external Mastercard nu face eft ca îți vine transfer de la o banca romaneasca și numai potinsa zici ca e de la.mama din anglia
Scrie răspuns