experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

E ok banca te întreabă pt ce iti trebuie cardul declari pt salariu nu l am folosit pt sume mari merge doar master card pt external card, visa nu funcționează, o data ma întrebat de unde vin bani și am zis din asigurare ca doar aia plătesc o gramada de bani dar nu mau chemat special pt asta aveam eu de lucru în perioada aceea pe la banca și cu ocazia asta m au intrebat
lulu

sunt de acord cu tine .
Buanca010££

Majoritatea oamenilor care scriu ca e safe sa transferi la o banca din romania eu o spun din experienta ca se insala, taxele sunt mult mai mici asa si de asta alesesem si eu la fel acum un an dar la actualizarea datelor au inceput sa ma intrebe despre fiecare tranzactie in parte parca eram cel mai mare infractor si ce plm sa le spun ca fac videochat?
lulu

Parca lantul se micsoreaza si ramanem fara options .. nu ma refer la union pay ci la celelalte variante . Mi a spus octav sa incerc cu monese in cateva zile iar sau sa incerc alt master card . eu am de la ing card urile dar sunt ambele visa . cred ca voi fi nevoita sa imi fac conturi la raiff .Daca nu albesc zilele astea nu voi mai albi niciodata
Alexabubu

Ma refer la noul card paxum care trebuie sa l emita dupa c au inchis sepa
Buanca010££

Nu astepta dupa noul card comanda union pay
Buanca010££

Te inteleg eu am multi vaninla pax sunt in aceeasi situatie
Buanca010££

Daca nu ai mult acolo nu are ce sa te ingrijoreze
Alexabubu

Am comandat union pay de la inceput de cand aparuse in contul d paxum..dar nu l am luat niciodata d la curier perioada aia nu aveam cum..si s a pierdut prin tara:)) dar in contul paxum apare shipped..nu stiu daca il pot cere din nou! Ultima varianta ar fi external card cu raiffeisen dar stau cu frica..nu mai stiu ce sa fac:(
Buanca010££

Ai comandat union pay?
Scrie răspuns