Newman;n48471 wrote: Mare grija cu transferul pe cardurile revolut sau monese!
se blocheaza conturi cu bani in ele și de multe ori nu mai vedeți un ban inapoi!
intrati pe grupurile de Facebook monese și revolut și o sa vedeți câți oameni se plâng ca au rămas fără bani
am avut card monese acum 2 ani am trecut de suma de 50-60.000euro retrasi pe el am primit email de la monese ca imi inchide contul in 2 saptamani nu am luat in seama si am mai trimis niste bani am scos dar nu pe toti si ziua urmatoare a inchis contul si mai aveam 830euro cam asa. Am insistat 1 saptamana zi de zi am dat un iban ro si i a trimis i am recuperat dupa 2 sau 3 saptamani super ok.
acum am un card nou monese pe alt nume si momentan e ok.
problema apare cand rulezi bani multi si ei te intreaba provenienta banilor si nu poti sa demonstrezi !! Anaf ul lor din anglia...
experienta mea cu paxum recente
Newman;n48471 wrote: Mare grija cu transferul pe cardurile revolut sau monese!
se blocheaza conturi cu bani in ele și de multe ori nu mai vedeți un ban inapoi!
intrati pe grupurile de Facebook monese și revolut și o sa vedeți câți oameni se plâng ca au rămas fără bani
No shit Sherlock…stii tu o alta varianta sigura 100%?
No shit Sherlock…stii tu o alta varianta sigura 100%?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Si la risc daca am merge acum, pare ca nimeni nu mai accepta platile din domeniu adult. Sunt variante din ce in ce mai putine. Eu am lucrat doar o zi perioada asta si am intarziat cu cererea platii, deci nu pot afla astazi daca merge transferul catre Monese…posibil chiar sa nu mai mearga, se fi tras de la problema cu Paydek, fiind procesorul Monese also. Dar eu tot nu vreau sa cred pana nu vad cu ochii mei…Ma obisnuisem asa, era mai practic…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
buna ziua, am fost la patria bank cu cardul unyonpay... spunetai ca suma maxima este de 2000 de ron,,, vedeti ca aveti in stanga ecaranului jos alata suma,, aplicati alta suma pana ce va da sa scrieti suma care vreti sa o scoateti! deci se poate scoate si mai mult...comisonul este de 18 ron
-
matzarebela
buna, da, se stie ca are optiunea de alege suma, dar in momentul in care o alegi iti spune ca nu se poate si iti da optiunea e maxim 1000 ron e in urma cu cateva pagini discutia:), casa fie suma mai mare de 1000 ron alegi din optiunile pe ecran