experienta mea cu paxum recente
-
matzarebela
desi... si cu siteurile e complicat.. oricand se poate intampla ceva si sa ramai .. ce e in mana nu e minciuna... asa ca...cer detaliis i ma documentez cat mai amanuntit.. cat despre economii clar nu pe un ewallet si nici in bancile din Ro... la saltea.. ce sa zic...( ai grija doar s anu ti faca cineva surpriza sa ti renoveze casa si sa ti arunce saletaua cu 2 mil de E:)))))
-
Idwebcammer
Mare grija cu monese, unei prietene i-a fost blocat imediat dupa un payment de pe xl, asa ca am mutat si eu xl pe pax si numai bine ca ne-a tras-o pax ul acum:))). Oricum eu nu mai scoteam cu monese, faceam doar cumpaeaturi, acum l-as folosi pentru ca nu am UnionPay, nu mi l-au trimis anul trecut si abia acum am aplicat pt el si se pare ca o sa dureze mult si bine, inca e in pending. O sa incerc sa trag putin in monese, dar nu sa scot pt ca e riscant, doar sa mai fac plati, desi si asa mi-e frica:(
Alexabubu;n48365 wrote: L am intrebat p Octav cam in cat timp vor emite un nou card paxum..mi a zis ca dureaza in jur de 3 luni.. Nu e asa mult..ma asteptam la jumatate d an:)
3luni+2-3luni transportul. Stai linistita ca tot jumate de an dureaza.
3luni+2-3luni transportul. Stai linistita ca tot jumate de an dureaza.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Idwebcammer;n48364 wrote: Mare grija cu monese, unei prietene i-a fost blocat imediat dupa un payment de pe xl, asa ca am mutat si eu xl pe pax si numai bine ca ne-a tras-o pax ul acum:))). Oricum eu nu mai scoteam cu monese, faceam doar cumpaeaturi, acum l-as folosi pentru ca nu am UnionPay, nu mi l-au trimis anul trecut si abia acum am aplicat pt el si se pare ca o sa dureze mult si bine, inca e in pending. O sa incerc sa trag putin in monese, dar nu sa scot pt ca e riscant, doar sa mai fac plati, desi si asa mi-e frica:(
Normal ca ti e frica, pentru ca desi Monese interzice clar plati din domeniul adult, gambling etc. voi tot va incapatanati sa faceti plati direct din site catre Monese. E atat de dificil sa treaca platile si prin Paxum, sa il folositi ca si external card? In felul asta, ne meritam soarta. O sa avem toti de suferit din cauza unora ca voi. Culmea, va si surprinde
Normal ca ti e frica, pentru ca desi Monese interzice clar plati din domeniul adult, gambling etc. voi tot va incapatanati sa faceti plati direct din site catre Monese. E atat de dificil sa treaca platile si prin Paxum, sa il folositi ca si external card? In felul asta, ne meritam soarta. O sa avem toti de suferit din cauza unora ca voi. Culmea, va si surprinde
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
eu folosesc monesul numai pt payment irle de la Xlove si nu am avut prb . De fapt cu la ei am vazut ca metoda de plata implementata acum cativa ani monesul si cu ei mi-am facut contul si cardul . E ciudat sa ii fie blocat accesul la cont din cauza platilor venite de la Xlove in conditiilie in care site ul XL a figurat cu aceasta metoda de plata . Eu il folosesc de vreo 2 ani cred si nu am acut probleme