experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

desi... si cu siteurile e complicat.. oricand se poate intampla ceva si sa ramai .. ce e in mana nu e minciuna... asa ca...cer detaliis i ma documentez cat mai amanuntit.. cat despre economii clar nu pe un ewallet si nici in bancile din Ro... la saltea.. ce sa zic...( ai grija doar s anu ti faca cineva surpriza sa ti renoveze casa si sa ti arunce saletaua cu 2 mil de E:)))))
Alexabubu

Cred ca voi transfera din cont paxum p card raiffeisen maxim 400 USD pe luna..sa nu bata la ochi. Astia se sesizeaza cand vad sume mari:))
No avatar
Idwebcammer

Mare grija cu monese, unei prietene i-a fost blocat imediat dupa un payment de pe xl, asa ca am mutat si eu xl pe pax si numai bine ca ne-a tras-o pax ul acum:))). Oricum eu nu mai scoteam cu monese, faceam doar cumpaeaturi, acum l-as folosi pentru ca nu am UnionPay, nu mi l-au trimis anul trecut si abia acum am aplicat pt el si se pare ca o sa dureze mult si bine, inca e in pending. O sa incerc sa trag putin in monese, dar nu sa scot pt ca e riscant, doar sa mai fac plati, desi si asa mi-e frica:(
Alexabubu

L am intrebat p Octav cam in cat timp vor emite un nou card paxum..mi a zis ca dureaza in jur de 3 luni.. Nu e asa mult..ma asteptam la jumatate d an:)
Ann

Alexabubu;n48365 wrote: L am intrebat p Octav cam in cat timp vor emite un nou card paxum..mi a zis ca dureaza in jur de 3 luni.. Nu e asa mult..ma asteptam la jumatate d an:)

3luni+2-3luni transportul. Stai linistita ca tot jumate de an dureaza.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

S eu care incercam sa fiu optimista:))
Ann

Idwebcammer;n48364 wrote: Mare grija cu monese, unei prietene i-a fost blocat imediat dupa un payment de pe xl, asa ca am mutat si eu xl pe pax si numai bine ca ne-a tras-o pax ul acum:))). Oricum eu nu mai scoteam cu monese, faceam doar cumpaeaturi, acum l-as folosi pentru ca nu am UnionPay, nu mi l-au trimis anul trecut si abia acum am aplicat pt el si se pare ca o sa dureze mult si bine, inca e in pending. O sa incerc sa trag putin in monese, dar nu sa scot pt ca e riscant, doar sa mai fac plati, desi si asa mi-e frica:(

Normal ca ti e frica, pentru ca desi Monese interzice clar plati din domeniul adult, gambling etc. voi tot va incapatanati sa faceti plati direct din site catre Monese. E atat de dificil sa treaca platile si prin Paxum, sa il folositi ca si external card? In felul asta, ne meritam soarta. O sa avem toti de suferit din cauza unora ca voi. Culmea, va si surprinde
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
jony111

Cine are cardul.union pay e fericit acum dacă nu era el va spun eu ca sarea în clocote forumul ca atunci când a întrat In faliment firstchoise
lulu

eu folosesc monesul numai pt payment irle de la Xlove si nu am avut prb . De fapt cu la ei am vazut ca metoda de plata implementata acum cativa ani monesul si cu ei mi-am facut contul si cardul . E ciudat sa ii fie blocat accesul la cont din cauza platilor venite de la Xlove in conditiilie in care site ul XL a figurat cu aceasta metoda de plata . Eu il folosesc de vreo 2 ani cred si nu am acut probleme
lulu

Xlovecam au avut implementata(inca o au din moment ce eu imi primesc banii tot de la ei de peste 2 ani ) ca metoda de plata monese . am scris mai sus ca eu asa am aflat de monese si mi-am facut contul /cardul . si niciodata nu am avut prb .
Scrie răspuns