experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
bubububisor

jony111;n48349 wrote: Nu merge cardul cosmo pe paxum e varza cardul ala convingete iar dacă vrei sa atașezi un card comanda monese vine în maxim 5 -7 zile și poți să-l folosești pana în limita a 50000 euro apoi cer ei verificare sa ridici limita dar folosește mai bine cardul union pay poți sa retragi la orice bancomat patria bank sunt o gramada și retragi la aceasi valoare ca și pe cardul sepa singura diferența e xa aici scoți doar 1500 $ pe zi nu poți 3000$

bun am inteles ... si care sunt comisioanele si la fel trebuie verificarea adresei si toate celelalte ? este sigur 100% ?
No avatar
matzarebela

https://www.cosmopayment.com/fees comisioanele lor.. e la fel de sigru ca celelalte... adica never know cand se decide banca ca nu ne mai vor( cum de altfel au facut-o atatea si cosmo inclusiv au trecut prin inchideri de carduri si suspendari... verificare de adresa neaparat da, si o idee mai pretentiosi decat au fost paxum la inceput dar cu o factura/extras bancar se rezolva.. cardul ajungea relativ repede...

clar mai scump decat paxum... 3$ de fiecare data cand primesti bani ( deci te gandesti la 5 siteuri primesc 5 plati pe luna 5*3 deja 15$ lunar sa primesti banii...)de la vreun site, 3$ si cv lunar , 3 $ la scos de la atm si cursul la fel sau apr la fel ca si paxum era...
daca calculezi asa cei 45$ anual+ taxa euronet e joaca de copii...
No avatar
matzarebela

ah tu te refereai la monesse... monese este cel prin aplicatie pe telefon .... la un moment dat putea fii folosit sa retragi din paxum ( monese vine si el cu taxele comisioanele lui) dar daca dai retragere pe cardul monese vei platii aceleasi taxe de retragere ca pe un card de romania adica... 6$ si 3% la 1000$ 36 $ taxa...
No avatar
bubububisor

Cardul monese accepta bani proveniti de la paxum ( sa nu ma trezesc ca blocheaza contul)? a transferat cineva recent de pe cardul paxum pe monese?
No avatar
jony111

Aproape.majoritatea a criticat cardul union pay doar pt faptul ca nu poți face cumpărături on line în rest se comporta la.fel.ca orice alt card folosit în domeniul chat adult cum.am.si.spus sunt mai transparenți când vine vb de retragere și spun care e comisionul adică 4,5 dolari diferența nu e mare fata de ce am avut 1,5 dolari la retragere și același curs dolar insa nu e bine sa faceți retrageri cu valori.mici pentru ca primiți dolarul.la un curs și mai.mic același lucru se întâmpla și la payoneer firstchoise cosmopayment vati panicat ca nu găsiți bancomat euro net sunt o gramada de banci care nu au rețea de bancomate și folosesc aceste bancomate un exemplu e patria bank va las pe.voi sa mai descoperiți și.alte banci sigur ca mai sunt deci avem.posibilitatea sa retragem fără sa ne înghesuim cu toți la.un singur bancomat din supermarket mare grija ca acele bancomate după cum.au sesizat uni useri permit retragere a doar 1000 ron repet mergeți către cele de la Patria bank acolo se retrag 2000 ron într-o singura operatiune iar maxim 6000 lei pe zi
No avatar
bubububisor

si cei care nu au card union pay?( dureaza 45 de zile lucratoare pana vine cardul) . As vrea o alta metoda sa scot banii de pe paxum fara a folosii card de romania..un card care vine mai rapid decat cel de la union pay... Exista vreo solutie?
No avatar
jony111

Da monese asta pana iti vine cardul union pay
No avatar
bubububisor

jony111;n48358 wrote: Da monese asta pana iti vine cardul union pay

deci accepta bani monese de la paxum ?
No avatar
Ella123

Ninanina;n48284 wrote: Cu bancile din romania e foarte riscant... Nici nu stiu incotro sa mergem... Sa tinem banii pe paxum iar e riscant pt ca in trecut ce s-a intamplat cu payoneer.. A fost groaznic. Unde naiba sa ne tinem banii? Unde as putea pastra economiile din jobul asta? :(

cel mai bine de acum sa punem pe hold toate siturile pana se clarifica situatia,eu asta am facut
No avatar
matzarebela

si eu fix asta am facut... si daca m-am mai interesat mult mai in detaliu este pt decizia pe care o voi lua si inclusiv pt amice care nu au optiunea de asteptare pt ca au nev de bani chirii de plata etc...
Scrie răspuns