experienta mea cu paxum recente
-
Intheshadow
Iasmina15 cardul de la Raiffeisen este Mastercard,nu visa
-
matzarebela
stiu ca toata lumea intreaba cat e maximul de scos.. intrebarea mea este.. daca am o suma mai mica care nu este afisata acolo si aleg o alta suma ma lasa sa scot ce suma bag eu adica gen... 650 ron..?
matzarebela;n48342 wrote: stiu ca toata lumea intreaba cat e maximul de scos.. intrebarea mea este.. daca am o suma mai mica care nu este afisata acolo si aleg o alta suma ma lasa sa scot ce suma bag eu adica gen... 650 ron..?
Da poti scoate ce suma vrei asa am avut EU azi 900 lei si a mers
Da poti scoate ce suma vrei asa am avut EU azi 900 lei si a mers
-
bubububisor
neata la toti. cum s a inchis minunatul card de la paxum. mi am facut un cont pe cosmo dar acuma problema e la verificarea adresei ... eu stau in chirie si am contractul de chirie pe numele meu ... daca il adaug la verificarea adresei e bine adica o sa imi verifice contul ? si cam in cat timp vine cardul visa ? si dupa ce primesc cardul pot sa il incarc ca pe un card external ( nu prin eft ) ... multumesc .. muie paxum
Nu merge cardul cosmo pe paxum e varza cardul ala convingete iar dacă vrei sa atașezi un card comanda monese vine în maxim 5 -7 zile și poți să-l folosești pana în limita a 50000 euro apoi cer ei verificare sa ridici limita dar folosește mai bine cardul union pay poți sa retragi la orice bancomat patria bank sunt o gramada și retragi la aceasi valoare ca și pe cardul sepa singura diferența e xa aici scoți doar 1500 $ pe zi nu poți 3000$