experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
thinkpositive

Eu am primit mailul asta inainte sa-mi trimita cardul Union in septembrie anul trecut, dar nu l-am activat pana acum ca nu am avut nevoie. oare si la mine va fi gratis?

Special Bonus! Paxum Unionpay Card issued FREE for Your Account!

We are excited to inform you that, as a valued Paxum Branded Prepaid Mastercard card-holder you have been chosen to receive a Paxum Unionpay Card issued by Paxum Bank absolutely free!

Paxum will Ship and Print your Paxum Unionpay Card at ZERO cost to you! The annual fee is usually $44.95 USD but as part of this special bonus, if you choose to activate your Paxum Unionpay card then your first annual fee will be completely FREE!

You don’t need to do anything to take advantage of this free BONUS offer. Your Paxum Unionpay Card has already been submitted for printing and it will be shipped to the verified address we have on file for your account. It’s easy to track your new Unionpay card status inside your Paxum account interface, so you know when to expect it.

Paxum Unionpay Card requests are printed and shipped quickly with generous limits and competitive fees. You can learn more about the Paxum Unionpay Card terms/fees/limits by visiting the following page on our website - https://www.paxum.com/legal/unionpay-tos

We sincerely appreciate your choice of Paxum for your payments, and we hope you enjoy using your new Paxum Unionpay Card alongside your Paxum Prepaid Mastercard!

Your Faithfully,

The Paxum Team

No avatar
Keke

A reusit careva sa faca transfer catre UnionPay cu succes ASTAZI?mie imi da eroare…necesita o suma minima cumva??
No avatar
Cornelia

EU am facut mai devreme
No avatar
matzarebela

si eu am primit acelasi email si totusi unele persoane l-au activat gratis altele au platit cei 45$.. curiozitatea mea cei care l-au activat contra cost daca l-au cerut ei inainte sa emita paxum automat sau nu... ca asta poate face diferenta
No avatar
Ionut7777

[USER=4461]matzarebela[/USER]. Poate sa fie asta cauza,eu l-am cerut inainte si drept dovada trebuie sa platesc 44.95 sa il activez.eh,asta sa ne fie paguba:)
No avatar
Alexalexalex

Da . Asta e mailul .in schimb eu l-am activat când l-am primit deși nu l-am folosit .
No avatar
thinkpositive

Eu din cate imi amintesc nu l-am cerut eu ci am primit emailul asta direct iar dupa o saptamana sau doua am primit si cardul acasa, incerc acum sa-l activez si va anunt
Alexabubu

Ceva schimbari in legatura cu cardul raiffeisen? Se pot transfera banii pe el sau inca persista problema?
No avatar
thinkpositive

Gata l-am activat si nu m-au taxat cu cei 45 $ deci cel mai probabil asta este cauza pt cei care sunt taxati, l-au cerut ei..
No avatar
matzarebela

ai folosit aplicatia pe mobil sau pe calculator?
Scrie răspuns