experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
thinkpositive

Super multumesc mult pt informatii, sper sa mearga asa si la mine.
No avatar
jony111

Nu e chiar asa mare suma de 4.5 dolari și la cardul sepa era comision de retragere parca de 2 sau 3 dolari dar aia erau mai hoți nu ți spuneau ca ăștia diferența între union pay și sepa la ATM este ca poți retrage doar 1500$ pe zi la sepa puteai 3000 nu e o mare tragedie dacă ai in orasul tău bancomat ero net nu ai de ce sa ti faci griji mergi cu el cât e de valabil cardul
No avatar
Alexalexalex

* La alpha bank nu merge cardul de union pay . La euronet nu am incercat inca , am un bancomat in oras si o sa incerc un pic mai tarziu.
*Pentru cei care nu au alta varianta gen cosmopay si unionpay mai exista o solutie pentru chaturbate si stripchat ( si ce site-uri mai au metoda asta de plat)
* Va puteti face cont pe Coinbase , sa alegeti ca metoda de plata Bitcoin(pe chaturbate,stripchat etc.) . Cand ii primiti schimbati Btc cu euro si ii puteti retrage pe orice card din romania sau pe paypal . Eu foloseam metoda asta cand nu aveam paxum si nu am avut absolut nicio problema cu cei de la BT . Nu au intrebat nimic niciodata. Riscul este ca pana primiti banii BTC poate scadea si luati mai putini banuti , dar exista si probabilitatea ca el sa creasca si sa luati mai multi .
*Pentru cei care au spus ca nu exista ca e imposibil ca etc. in legatura cu cardurile Unionpay si cu fee-ul de activare , si eu am primit acum cateva luni cardul fara sa il cer si a fost activat de ei pe gratis , deci este posibil !
Cu placere !
No avatar
jony111

Căutați atm urile euro net care permit retragerea a 2000 lei nu are rost sa plătiți comisionul de 6 ori în loc de 3 ori , într-o duceți cardul apoi pinul selectați retragere bani iar apoi va afișează suma mai multe sume dacă vedeți și suma de 2000 faceți retragerea dacă nu scoateți și căutați mai departe altul dacă faceți asa nu va ia comisionul de 18 lei doar pt ca a-ți băgat cardul în atm ul lor
No avatar
Ionut7777

Eu chiar am gasit ATM unde te lasa sa alegi “alta suma”.Am sa inverc cand primesc prima plata si revin cu update
No avatar
Ionut7777

Btw,eu nu pot activa cardul free! Intradevar comisionul pt activare este 0,dar iti vor lua 44,95 usd costurile anuale de mentenanta!
No avatar
Baby

Probabil, si la cardul sepa s a luat aceeasi suma, dar o singura data in 2 ani, doar la activare..
No avatar
Alexalexalex

Mie nu mi-au luat nimic . Am primit mail ca vor sa mi-l trimita pentru ca sunt client nu stiu de care , in care scria ca e gratis si nu trebuie sa platesc nici suma de 45 sau cat e pentru mententanta . Am sa caut mailul sa ti-l arat !
No avatar
jony111

E prea volatil bitcoinul și cb percep taxele de transfer im funcție de ziua curenta azi poate fi mare mâine și mai mare iar majoritatea li se par mult 18 lei, nare rost sa vb de bitcoin mulți nu știu sa activeze un card vorbim de chesti complicate eu rămân pe union pay la suma de retragere 2000 lei e aproape de sepa , voi cei care sunteți din București nu postați aici atmul din zona în care puteți scoate 2000 lei unu la mână se înghesuie toți sa scoată banii al doilea.la.mană toti vor ști ca coada aia.mare care sa așezat la atm ul euro net este coada de videocheatisti dați-vă pm-uri mai bine nu ați vrea să va uitați unu la.altul și sa va zâmbiți reciproc gen "aha" și tu iti.arati mușciucul pe chat fiți mai discreți
No avatar
Alexalexalex

:)))))))))))
Scrie răspuns