experienta mea cu paxum recente
Am activat cardul union pay gratuit, am transferat banii pe el si am retras de la euronet, 2000 lei suma maxima pt o tranzactie, mi au oprit 18.2 lei comision, ce se spune aici in comentarii, pare o tragedie, intr adevar este o suma mare pt o tranzacție dar decat deloc, e bine si asa
-
matzarebela
dar iti da separat comisionul de 18.2 Lei sau il estimezi tu dupa cursul $ Ron? ca asta nu pricep eu.. sunt cei 2$ automat de i ia paxumul.... dar ceilalti de unde iti dai seama? plus sunt curioasa sa vad dupa o retragere care apare completed ce si cum ca si in trecut pateam sa scoatem o suma si apoi sa ne trezim cu cativa $ in minus.. rareori pe plus
-
thinkpositive
Din Bucuresti ai scos de la euronet 2000 de lei? daca da in ce zona ai gasit atm ul? si daca imi poti spune te rog cum ai activat cardul gratuit? de pe telefon din aplicatie sau din computer?
matzarabela, te atenționează de la început ca ownerul bancomatelor percepe un comision de 18 lei, de când bagi cardul, mie de exemplu mi I a luat odată cu suma pe care am scos o gen 4 dolari jumătate , adica tu trebuie sa te asiguri ca ai ai cont si cei 18 lei pe lângă ce vrei sa scoti. Nu ti ia din valoarea dolarului pe care ți o da ei.
-
matzarebela
ok super merci, bun de stiut asta, dar inca astept si un comentariu de la cineva are are o tranzactie completed cu unionpay si nu i atat de negru baubau cum parea:)
Nu am scos din București, din Galati, da, de la începutul operațiunii te anunță de comisionul de 18lei, cazul meu, aveam 528 dolari pe cont, am retras 2000 lei, nu știam cat e cotat dolarul plus comisioanele, si mi au ramas pe cont 21 dolari, de pe telefon am activat cardul dimineata, s a activat imediat fara pb, dupa, am transferat banii pe el, imediat si fara erori, am avut noroc