experienta mea cu paxum recente
Da azi am trimis pe fiecare cate 526$ union pay,monese, raiffaisen etc. Sa vad cum merge.
Am fost la euro net 1000ron per tranzactie 18ron comision (poti sa retragi euro cine pune pe dreapta
Cu cardul monese am mai avut unul (inainte scoteam 750e zilnic pana m a luat anaful acum am alt card monese si am luat plan tarifar 70ron premium insa pot sa retrag 1500ron...in rest nu ma lasa daca vrei atasezi un print screen sa vezi
Am fost la euro net 1000ron per tranzactie 18ron comision (poti sa retragi euro cine pune pe dreapta
Cu cardul monese am mai avut unul (inainte scoteam 750e zilnic pana m a luat anaful acum am alt card monese si am luat plan tarifar 70ron premium insa pot sa retrag 1500ron...in rest nu ma lasa daca vrei atasezi un print screen sa vezi
Hello, confirm și eu ca merg retrași banii de pe union la Euronet, am făcut 2 tranzacții a cate 1000 RON, 18, 40 lei comision la fiecare retragere. Când am încercat sa pun 1100 de exemplu, imi arata ca nu merge și iti recomanda sa retragi 1000. Eu zic ca e ok decât sa rămânem cu banii blocați, în cazul celor care au doar cardul union 
Va-am explicat și ma.mai zic o data bancomatele.euro net sunt diferite la unele iti arata opțiunea maxima.de retragere 2000 ron la altele din spusele voastre nu arata opțiunea aceasta cautai bancomatul.euro net în orașul.vostru care permite retragerea a 2000 lei într-o singura interogare, vam explicat dacă încercați sa băgați manual alta suma de bani pe care vreți so retrageți bancomatul va va spune ca nu aveți voie decât 1000 ron softul lor e prost făcut de aceea va repet în prima faza va arata sumele care pot fi retrase selectați direct 2000 ron acolo unde este posibil și retrageți dacă nu va afișează 2000 ron căutați un alt atm euro net o sa aveți de umblat azi prin oras