experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

După cum.bine ati citit nu merg retragerile pe debit card indiferent ca e master sau visa e o problema temporara am.fost sfătuit sa.folosc cardul union pay , după cum am bine citit intro postare a altui user sunt bancomate euro net care nu arata opțiunea de 2000 ron asta e căutați alt bancomat euro net probabil ca nu toate eliberează 2000 ron eu sunt fericitul care l am găsit pe acela care da , căutați în orașul vostru euro net nu toate sunt mapate pe google map și alegeți pe acela care da 2000 astfel va arde rău la comision daca îl găsit va fi la fel ca la sepa bafta tuturor
No avatar
Ionut7777

Mda:( Apar problemele astea constant….
No avatar
Ionut7777

Jony,cand ai transferat din contul Paxum pe UnionPay,ai platiit comision sau ai procedat cum procedai pe cardul Sepa? Multumesc
No avatar
jony111

300 de dolari nu prea ai cum sai scoți într-o singura tranzactie dacă ai puțin peste 300 dolari poți selectând opțiunea de 1200 ron la retragere
Alexabubu

S au dus dracu si cardurile de debit..e si normal la cata lume a sarit pe ele:))
No avatar
Idwebcammer

Aveti idee cam in cat timp vine cardul UnionPay? Eu nu l-am primit anul trecut cand au fost trimise, abia aseara am aplicat pt el, dar daca vine ca Sepa dupa 9 luni…multumesc!
No avatar
jony111

Transferul din contul.paxum pe cardul union pay se face identic ca și pe vechiul card sepa nu i nici o diferență
No avatar
Ionut7777

Multumesc frumos!
No avatar
Serenity

Buna! Ca si voi, incerc sa gasesc metoda cea mai buna acum. Pare ca ne-am intors in perioada FirstChoice, trecem prin acelasi calvar.

Intreb aici pt ca este cel mai activ topic: A folosit cineva cosmopayment dupa o lunga perioada de inactivitate si daca da, v-a fost retrasa maintenanta din urma? Am discutat cu suportul lor aseara si mi s-a spus ca este posibil sa imi ia taxa pt maintenanta lunara pe perioada din urma. Contul meu a fost inactiv aproximativ 2,5 ani. Cel de la suport nu a stiut sa imi spuna exact daca mi se va opri taxa din urma, a spus ca nu tuturor li se opreste si ca voi vedea cand voi primi un transfer. Si asa au comisioane destul de mari comparativ cu paxum, sa platesc din urma pt un cont inactiv nu prea imi convine. In plus, cardul master de la Cosmo nu mai merge pe online, va trebui sa comand un card Visa, alta luna de asteptare.

No avatar
jony111

Nu se merita taxele cosmo sunt prea mari dolarul ți-l da cam atât sau chiar.mai.putin la.sume mai.mici de 500 dolari ca ma întrebat cineva în cât timp.mia sosit cardul union pay cam.3 săptămâni maxim.o.luna
Scrie răspuns