experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ionut7777

Eu am sa folosesc UnionPay cu tot ce inseamna comisione,etc decat sa transfer pe un card emis in Romania
Alexabubu

Eu nu am unionpay si tocmai ma gandeam sa mi fac card la raiffeisen sa transfer banii pe el pana cand vor trimite astia noul card paxum..toata lumea zice ca e cat de cat safe la raiffeisen..dar vad si pareri contra.
lulu

Eu uitandu ma prin variantele de transfer in paxum account vad si optiunea Wire Transfer. stiu ca inainte era cea cu tranbsfer catre usd bank account si costa 50$ indiferent de ce suma transferai . Si mai stiu ca la un moment data s-a scos optiunea pt Romania .. fapt confirmat si de Octav la momentul respectiv . Are cineva idee daca s-a reintrodus ca optiune activa pt Romania ? Caci in loc de EFT care la 2500$ iti ia 79$ asa mai degraba dai 50 si facem wire transfer ma gandesc

ei cam asa zic acum : referitor la comisioane ''$50.00 *
By Wire to your OWN account in EUR Currency

$40.00
By Wire to your OWN account in OTHER Currency''
Ann

Oricum, din ce citesc, sunt persoane pe un alt forum care spun ca ei au retras si de la AlphaBank dar e o nebunie. Ca si la aproximativ toate bancile, nu iti da voie sa scoti suma pe care ti o doresti. Spre exemplu daca tu iti doresti sa scoti 900ron, trebuie sa faci 3 tranzactii de genul 500+200+200. Concluzie, comisionul retras de 3 ori, pentru ca optiunea de “alta suma” nu mai exista. Doar suma fixa. Sa nu mai spunem de faptul ca nu poti plati online, ceea ce o sa fie chiar ciudat. O sa stam ca batranii sa ne platim facturile. E un bullshit mare. “Solutia” vine in cateva luni+3 luni in care ajunge la noi (vechea practica)…Ma oboseste doar gandul
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

Si eu consider ca varianta cu external card e mai ok decat wire.
No avatar
Ionut7777

Mi-a raspuns Octav acum si mi-a spus ca doar la Atm Euronet putem scoate bani de pe cardul UnionPay
lulu

intre external card si EFT .. eft e mai avantajos la bani de comision .
No avatar
Annna19

Nu inteleg ce problema au ei cu domeniul adult, deja devin prea multe bete in roate, ce vor de la noi? Of ...
No avatar
Greta

uite, daca te ajuta linkul cu atm-urile euronet.Si la mine vad ca apar unele in locuri f circulate dar nu le-am vazut .O sa ma duc in recunoastere mainehttps://www.procreditbank.ro/resources/cache/cms/files/Euronet_Procredit_Bank_ATM_Network_Inventory_09.06.2020.pdf
No avatar
Greta

Va rog,in linkul asta cu atm-uri euronet, : https://www.procreditbank.ro/resources/cache/cms/files/Euronet_Procredit_Bank_ATM_Network_Inventory_09.06.2020.pdf
apar cel mai des Libra dar si prin benzinarii, hoteluri si mai ales super marketuri. Imi poate spune cineva care a folosit daca e reala lista?
Scrie răspuns