experienta mea cu paxum recente
-
AlexandraAle
Nu se merita sa scoti regulat cu unionpay, cel mai bine retrasi banii din paxum cu external card si gasita alta metoda de plata.
-
Idwebcammer
Aveti idee cum pot transfera bani in contul Cosmo? Vreau sa aplic pt card fizic, dar nu am bani in cont si nu gasesc IBAN-ul, nu am decat SAN si nu pot trimite bani pe cont cu acel SAN. Multumesc!
-
Claudia marcu
Mulțumim de update,unii visează comisioane peste comisioane...
Ma bucur sa citesc din partea cuiva care a scos și vb in cunoștinta de situație.
Mulțumesc
Ma bucur sa citesc din partea cuiva care a scos și vb in cunoștinta de situație.
Mulțumesc
Kasa;n48132 wrote: Buna seara! Eu tocmai am transferat prin PrepayCard. Vi-l recomand, nu sunt comisioanele asa mari pe cat spune toata lumea. La euronet ai comision pentru fiecare 1000 de lei 18.2 lei. Nu poti scoate mai mult de 1000 de lei per tranzactie, insa este o idee, pana la proba contrarie.
Multumim mult! Indiferent de suma comisionul este de 18.2? Care este in cursul valutar aproximativ? Stii si care sunt si alte bancomate compatibile cu UnionPay?
Multumim mult! Indiferent de suma comisionul este de 18.2? Care este in cursul valutar aproximativ? Stii si care sunt si alte bancomate compatibile cu UnionPay?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele