experienta mea cu paxum recente
- FlowerPower
se pare ca paydeck providerul a incheiat colaborarea cu ei,nu se stie exact de ce,dar eu te sfatuiesc sa te orientezi catre alte metode de plata cum ar fi cosmopayment.
Incerc sa caut solutii si nu prea vad luminita de la capatutl tunelului
catre banci --usor usor cam toate refuza plati venite din acest domeniu .Chiar daca unele mai sunt active pe zona asta .. nu se stie pt cat timp .
external card .. cam tot aia e tot se pupa cu contul bancar
catre monese si revolut .. unora le-au inchis conturile in urma transferurilor.
Stau si ma gandesc ca se strange lantul si nu stiu cum vom reusi efectiv sa ajungem in posesia banilor .
Cosmopayment .. da au card master si da deocmadata merge .. insa maine poimaine se trezesc si ei avand aceeasi problema ...
catre banci --usor usor cam toate refuza plati venite din acest domeniu .Chiar daca unele mai sunt active pe zona asta .. nu se stie pt cat timp .
external card .. cam tot aia e tot se pupa cu contul bancar
catre monese si revolut .. unora le-au inchis conturile in urma transferurilor.
Stau si ma gandesc ca se strange lantul si nu stiu cum vom reusi efectiv sa ajungem in posesia banilor .
Cosmopayment .. da au card master si da deocmadata merge .. insa maine poimaine se trezesc si ei avand aceeasi problema ...
-
Claudia marcu
Eu sincer va îndrum spre alta metoda de plata,paxum...cine mai are încredere,eu voi alege cosmopayment.
nu mai ma risc cu paxum
nu mai ma risc cu paxum
- FlowerPower
depinde daca accepta bani din mediul adult.....din ce stiu eu raiffazen ar fi ok, garanti si first bank
-
Claudia marcu
au card visa cosmopayment,asa ca aplica cu încredere eu primesc visa