experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
FlowerPower

se pare ca paydeck providerul a incheiat colaborarea cu ei,nu se stie exact de ce,dar eu te sfatuiesc sa te orientezi catre alte metode de plata cum ar fi cosmopayment.
Alexabubu

Sa speram Claudia ca vor gasi o solutie astia d la paxum in cel mai scurt timp.. Chiar nu vreau sa ma risc sa folosesc external card de pe la bancile noastre
No avatar
Baby

Nu am activat union pay, nu stiu daca sa il activez sau sa dau retragere external pe un card brd, singurul care il am, dar sper sa nu îmi închidă contul, deoarece eu am si un credit f mare la ei...
Alexabubu

Paydeck au incheiat colaborarea cu ei fiindca nu mai vor sa fie asociati cu domeniul adult..asa am inteles
No avatar
MiaJohns

Înțeleg.. Pare o varianta safe pentru un moment.. Dar nu știu... Pur și simplu ce sa mai fac...
No avatar
Nadia.Nad

La bcr merge prin external card sau eft? Va rog daca a incercat cineva sa raspundeti
lulu

Incerc sa caut solutii si nu prea vad luminita de la capatutl tunelului

catre banci --usor usor cam toate refuza plati venite din acest domeniu .Chiar daca unele mai sunt active pe zona asta .. nu se stie pt cat timp .
external card .. cam tot aia e tot se pupa cu contul bancar
catre monese si revolut .. unora le-au inchis conturile in urma transferurilor.

Stau si ma gandesc ca se strange lantul si nu stiu cum vom reusi efectiv sa ajungem in posesia banilor .

Cosmopayment .. da au card master si da deocmadata merge .. insa maine poimaine se trezesc si ei avand aceeasi problema ...
No avatar
Claudia marcu

Eu sincer va îndrum spre alta metoda de plata,paxum...cine mai are încredere,eu voi alege cosmopayment.
nu mai ma risc cu paxum
FlowerPower

depinde daca accepta bani din mediul adult.....din ce stiu eu raiffazen ar fi ok, garanti si first bank
No avatar
Claudia marcu

au card visa cosmopayment,asa ca aplica cu încredere eu primesc visa
Scrie răspuns