experienta mea cu paxum recente
la mine bt nu mergea de mult sa tranfer, la reifeis am facut cont dar era problema cu aplicatia si am inchis contul (vezi ca sunt ceva comisioane -sau m-au pacalit pe mine.La ing stiam ca sunt probl de mult cu veniturile din adult, de dinainte de a-mi deschide la reiff. Si sa adaug: cred ca depinde de la oras la oras pt ca paxumul nu imi era acceptat la niciun atm brd aici-nu il recunostea,acum vreun an;Iar in alt oras nu am incercat ca sa nu mi-l opreasca atm-ul
- FlowerPower
e posibil sa fie eroare de la paxum ca acum toata lumea este buluc sa scoata tot ce au pe el!dar incearca eft daca iti da eroare atunci e clar o probleme again la paxum.
Hello, în urma situației cu care ne confruntam cu toții cu paxumul vieții, am putea transfera prin external sau prin eft banii din conturile euro/USD într-un cont revolut? Am auzit la TV de mult ca revolutul nu ar fi urmărit de anaf, voi știți ceva despre asta? A folosit cineva varianta asta sau s-a gândit la ea? Unionpay asta mi se pare peste mana total, comisioane super mari și inconvenabil sa putem scoate doar de la Alpha bank...
-
Claudia marcu
Exact,i am dat mail nimic,acum o săptămână mi a zis ca se vor trimite carduri sepa din nou când expira cel actual etc.bullshit
acum nici nu răspunde
acum nici nu răspunde
- FlowerPower
Am inteles ca merge transferul pe card revolut insa asteapta-te sa-i primesti cu intarziere.
Buna, am vazut si eu azi ca au fost blocate carduriile sepa, eu nu am cerut inca cardul prepaid paxum, ma poate lamuri si pe mine cineva daca e si acesta inchis? Sau efectiv ce e tip de card e si de la ce bancomate se pot retrage banii de pe prepaid card? Nu de alta dar sa stiu daca aplic pt card sau nu are nici un rost. Multumesc