experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

stupid Q maybe

In afara de durata transferului care este differenta intre trasf pe extrernam card si EFT ?

de comisioane ? incerc sa gasesc diferentele insa nu am noroc . Daca incerc sa fac eft imi arata echivalentul euro/dollar la care se face cursul . insa daca trimit pe external care nu imi arata .. e normal ?multumesc pentru raspuns

ps . Personal nu ma grabesc sa sar pe cosmopayment pana nu imi vine cardul visa de la ei . ca nu stiu daca maine-poimanine si ei au prb cu master cardul
No avatar
veioza

total fals nu e ca nu incerc sa pacalesc pe cineva cu unionpay. Dadeam detalii despre ce mi-au cerut mie imediat dupa ce s-a anuntat asta, de pe laptop. Nu app sau mobile version.
No avatar
Cornelia

lulu;n48068 wrote: stupid Q maybe

In afara de durata transferului care este differenta intre trasf pe extrernam card si EFT ?

de comisioane ? incerc sa gasesc diferentele insa nu am noroc . Daca incerc sa fac eft imi arata echivalentul euro/dollar la care se face cursul . insa daca trimit pe external care nu imi arata .. e normal ?multumesc pentru raspuns

ps . Personal nu ma grabesc sa sar pe cosmopayment pana nu imi vine cardul visa de la ei . ca nu stiu daca maine-poimanine si ei au prb cu master cardul

cardul Visa de unde de la Cosmo?
am intrebat de optiunea de a comanda un nou card prepaid care este pe paxum si mi au spus ca este acelasi cu cel care sa inchis de ce doamne iama dau optiunea sa faci altul nou nu inteleg .
cine foloaeste cosmo poate ne spune si noua mai multe despre ei EU am cont dar nu am card fizic
la fel si unionpay cine la folosit poate ne spune si noua despre el
No avatar
Cornelia

Ann;n48058 wrote:

Pe telefon apare free dar nu imi da voie sa in activez, iar in aplicatia pc imi apare year maintenance 45$
Am vorbit cu suportul si a spus ca nu se activeaza cardul fara sa iti ia cei 45$
No avatar
Ionut7777

La prima plata primita,o sa il activez si eu! Pana atunci asteptam pareri cand retrage cineva
lulu

eu am master de la cosmo si mi au spus sa le cer si unul visa trimitand un email la ei . ceea ce am si facut ,. acum astept raspuns
No avatar
Medi12

Am un card de Raiffeisen si nici ala nu merge adăugat ca external card, cica "issuing bank country".??a mai pățit cineva asta?si celelalte carduri au expirat....Maine merg la o banca sa imi deschid alt cont, din câte vad bt nu merge, ing are careva? Ce bataie de cap!
lulu

issuing bank country este romania
No avatar
Ninanina

Medi12;n48088 wrote: Am un card de Raiffeisen si nici ala nu merge adăugat ca external card, cica "issuing bank country".??a mai pățit cineva asta?si celelalte carduri au expirat....Maine merg la o banca sa imi deschid alt cont, din câte vad bt nu merge, ing are careva? Ce bataie de cap!

Ing mi a inchis contul. In urma primirii banilor
FlowerPower

se convertesc automat din $ in lei in cursul de lei....deci iti trebuie cont de Lei nu de usa la raiffazen
Scrie răspuns