Cornelia;n48045 wrote:
Mie imi apare free pe telefon, dar pe pc imi arata maintenan
experienta mea cu paxum recente
-
Claudia marcu
Activarea e 45$,am văzut pe cineva care spunea ca este free,total fals posibil sa dureze pana retrag ei banii.
acum ce va rog,hai sa ne ajutam și sa oferim informații adevărate și din ceea ce am experimentat noi.
Daca vb din auzite părerea mea este ca mai bine nu,nu ne ajuta cu nimic zvonuri.
păreri despre unionpay?a scos cineva de la alpha banck?
acum ce va rog,hai sa ne ajutam și sa oferim informații adevărate și din ceea ce am experimentat noi.
Daca vb din auzite părerea mea este ca mai bine nu,nu ne ajuta cu nimic zvonuri.
păreri despre unionpay?a scos cineva de la alpha banck?
-
Claudia marcu
Eu ma voi muta la cosmopayment,cardul este visa.
cine a primit master de la ei poate aplica și pentru visa.
Mesajul lor a fost clar,INCLUSIV CARDURILE MASTER DE LA EI NU AU NICI O PROBLEMA
asta mi au răspuns
Hello, our providers are all aware of the Industry we operate in and are happy with the Service. We offer both Mastercard and Visa, however there is no issue with Mastercard on our side.
Your card is Visa.
cine a primit master de la ei poate aplica și pentru visa.
Mesajul lor a fost clar,INCLUSIV CARDURILE MASTER DE LA EI NU AU NICI O PROBLEMA
asta mi au răspuns
Hello, our providers are all aware of the Industry we operate in and are happy with the Service. We offer both Mastercard and Visa, however there is no issue with Mastercard on our side.
Your card is Visa.
Hello, mie când s a blocat paxum ultima data, am pus 50 de usd pe union, crezând ca merge ca cel sepa, însă surpriza...nu merg retrași bani nici la alpha nici la alta banca, ce I drept la euronet nu am încercat. Problema e ca nici nu îmi recunoștea cardul, deși era activat.