experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Cornelia;n48045 wrote:

Mie imi apare free pe telefon, dar pe pc imi arata maintenan
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Ionut7777

Va rog mult sa postati prima experienta cu UnionPay.Ce comisioane au si ce limita de retragere zilnica exista.Multumesc frumos
J1ca

Doamne , ce dureri ne-au dat bataie de cap cei de la paxum!! OMG, nu am folosit niciodata union si deja mi-e frica sa transfer pe external card, a mers union la voi? mersi
No avatar
Ionut7777

[USER=3849]Ann[/USER] Si la mie la fel!
Alexabubu

O intrebare mai ciudata am si eu..cardul de debit de la raiffeisen trebuie sa l fac in USD sau e ok in Lei si cand fac transferul din contul paxum pe card se face conversia automat in lei? M au zapacit astia de cap..zau daca mai stiu ceva!
No avatar
Claudia marcu

Activarea e 45$,am văzut pe cineva care spunea ca este free,total fals posibil sa dureze pana retrag ei banii.
acum ce va rog,hai sa ne ajutam și sa oferim informații adevărate și din ceea ce am experimentat noi.
Daca vb din auzite părerea mea este ca mai bine nu,nu ne ajuta cu nimic zvonuri.
păreri despre unionpay?a scos cineva de la alpha banck?
No avatar
Baby

Probabil de maine încolo se vor face retrageri, in seara asta ar trebui virati banii de catre chaturbate
No avatar
Claudia marcu

Eu ma voi muta la cosmopayment,cardul este visa.
cine a primit master de la ei poate aplica și pentru visa.
Mesajul lor a fost clar,INCLUSIV CARDURILE MASTER DE LA EI NU AU NICI O PROBLEMA
asta mi au răspuns
Hello, our providers are all aware of the Industry we operate in and are happy with the Service. We offer both Mastercard and Visa, however there is no issue with Mastercard on our side.

Your card is Visa.
No avatar
Ionut7777

Baby,ai cardul UnionPay activat?
No avatar
Medi12

Hello, mie când s a blocat paxum ultima data, am pus 50 de usd pe union, crezând ca merge ca cel sepa, însă surpriza...nu merg retrași bani nici la alpha nici la alta banca, ce I drept la euronet nu am încercat. Problema e ca nici nu îmi recunoștea cardul, deși era activat.
Scrie răspuns