experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ionut7777

Baby,eu am incercat sa il activez si nu pot…..
lulu

BT mi au inchis conturile din cauza tranzactiilor venite de la paxum.anul trecut in lockdown :(
Ann

Am avut incredibila placere sa aflu asta la market, cu cosul plin. Eu de la banca Transilvania am primit plic, sa justfic provenienta banilor sau acordul nostru se va incheia. Momentan ma gandesc sa activez UnionPay, nu stiu daca informatiile de aici de pana acum sunt adevarate dar imi pare incredibil de mult 50ron/per tranzactie. Se pare ca cine stie mai multe tine doar pentru el…deja ma doare capul.Ne au terorizat astea.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Ionut7777

[USER=3849]Ann[/USER] Nu merge activat nici cardul de Union
No avatar
Cornelia

Nici pe mine nu ma lasa sa activez de pe aplicatia pe pc a mers
No avatar
Cornelia

Ann;n48026 wrote: Am avut incredibila placere sa aflu asta la market, cu cosul plin. Eu de la banca Transilvania am primit plic, sa justfic provenienta banilor sau acordul nostru se va incheia. Momentan ma gandesc sa activez UnionPay, nu stiu daca informatiile de aici de pana acum sunt adevarate dar imi pare incredibil de mult 50ron/per tranzactie. Se pare ca cine stie mai multe tine doar pentru el…deja ma doare capul.Ne au terorizat astea.

Acum cat timp ti a venit plic? EU am la ei xlove de ani de zile si nu mi au cerut nici o explicatie
No avatar
veioza

unionpay a mers sa activez in vreo jumatate de ora de cand am primit mailul ca se inchide SEPA, pe web. Si comisionul de activare a fost 0 si anual fee tot 0.
No avatar
Ionut7777

[USER=3156]FlowerPower[/USER] Catre ce metode de plata vrei sa te orientezi? Multumesc
No avatar
Baby

Deci nu ai platit comision pt activare union pay, de la ce banci poti retrage de pe el?
Ann

Chinezaria aia de UnionPay nu este Mastercard, eu cred ca Mastercard nu are nici un amestec in tot rahatul asta, ci Paydek (procesorul Paxum & Monese) care nu mai vrea sa mai aiba de a face cu domeniul aduld. Din nou, de ce niciodata nu suntem anuntati, mereu ne trezim in fata situatiei fara backup, sunt incredibili oamenii astea
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns