experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Anonim1111

Am sunat la suport paxum. Gata adio card sepa!! Nu mai merge folosit, au incheiat colaborarea cu paydek, si cica o sa caute alt distribuitor pt carduri
No avatar
veioza

Mi-am activat si eu cardul unionpay. Sper sa fie ok momentan asa.
No avatar
Alina1992

Buna. De la ce bancomat poti scoate bani dupa cardul UnionPay?
No avatar
Ninanina

Tocmai au anuntat cei de la paxum pe twitter ca sepa nu va ai putea fi folosit. Vad ca am optiunea de a cere prepaid card. Ce o insemna?
No avatar
Ninanina

Am incercat sa dau load cardului unionpay si imi da invalid error...
lulu

da. cardurile nu mai functioneaza

''We regret to inform our customers that the Paxum SEPA Mastercard is no longer active as of today. This is happening because the issuing bank has decided to change its risk appetite policy and no longer wants to be associated with the adult industry.''

we are kind of fucked up
No avatar
Baby

Buna, nu se mai poate folosi sepa paxum? Asa apare in mailul lor, dar cardul union pay merge activat? De unde se pot scoate banii de pe el, dar se poate face transfer către un card activ, gen bcr sau alta bancă de la noi?
No avatar
Cornelia

Si mie imi da system error bine ca au luat CEO 45 $ pt maintenance cand lam activate acum o ora
lulu

Cardul este anulat .Account de paxum merge ca inainte . se poate face transfer catre conturi si external card . Insa bancile de la noi incep sa inchida contrurile cu vani veniti din adult din pacate . Unuin pay merge insa nici eu nu cunosc exact de la ce banci se pot scoate banutii si care sunt limitele . multumesc
No avatar
Baby

Pt activarea cardului union pay, se retrage comision?
Scrie răspuns