experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
P3rf3ct3n

La bcr 2000ron per tranzactie
la raiffaisen bank si ing 900ron per tranzactie
Exista vreo banca care poti retrage mai mult per tranzactie?
No avatar
Cornelia

voua va merge paxum mie nu imi merge nici aplicatia nici pe site
LauraT

P3rf3ct3n;n47849 wrote: La bcr 2000ron per tranzactie
la raiffaisen bank si ing 900ron per tranzactie
Exista vreo banca care poti retrage mai mult per tranzactie?

Incearca la BRD .
No avatar
Ninanina

Buna. Cei care v-ati verificat adresa la paxum dar nu ati avut nicio factura pe numele vostru, cum ati procedat? Bank statement la banca transilvania nu ofera extras de cont cu adresa din buletin pe el.. Stiti vreo banca care sa acorde extras cu adresa? In afara de ING caci acolo mi-au inchis contul in trecut cand am primit un euro wire. Va multumesc
No avatar
matzarebela

Da ai nevoie de extras de cont cu adresa de pe buletin la raiffeisen stiu ca este posibil si ca pe extras apare clar adresa ta, daca esti casatorita si facturile sunt pe numele sotului, pui copie de pe certificatul de casatorie si apoi factura respectiva, selectezi acolo in lista de optiuni.. cred ca merge pe si pe numele parintilor cu certificatul de nastere dar nu bg mana in foc,, dureaza un pic mai multe zile pana se accepta dar este o optiune. Succes
No avatar
matzarebela

Am tot recomandat si eu BRD ..la inceputul lunii mai am scos 4000 ron intr-o tranzactie, apoi peste 2200 saptamanal.. deci.. inca merge BRD ( dar cum am mai specificat iti ofera posibilitatea sa iti alegi suma insa suma maxima pe care poti sa o scoti depinde f mult de bancnotele care le mai are bancomatul fiind limitat la un anumit nr de bancnote care pot iesii pe acolo)
lulu

Am retras de la BCR azi cate 2000 ron/tranzactie . am incercat 3000 insa nu s-a putut . probabil ca atm ul a dat bacnote de 100 ron .Nu am avut limita la nr de tranzactii .Acum ceva timp am putut scoate 3000 ron pe tranz de la bcr insa erau bacnotele de 200 ron Am fost la raiff insa max era de 900 ron .apoi am incercat BCR . BRD nu am incercat deocamdata .
No avatar
Ninanina

matzarebela;n47864 wrote: Da ai nevoie de extras de cont cu adresa de pe buletin la raiffeisen stiu ca este posibil si ca pe extras apare clar adresa ta, daca esti casatorita si facturile sunt pe numele sotului, pui copie de pe certificatul de casatorie si apoi factura respectiva, selectezi acolo in lista de optiuni.. cred ca merge pe si pe numele parintilor cu certificatul de nastere dar nu bg mana in foc,, dureaza un pic mai multe zile pana se accepta dar este o optiune. Succes

Nu sunt casatorita. Ar fi o idee cont bancar la Raiffeisen, dar stii sigur ca apare? Merci
No avatar
P3rf3ct3n

Ninanina;n47863 wrote: Buna. Cei care v-ati verificat adresa la paxum dar nu ati avut nicio factura pe numele vostru, cum ati procedat? Bank statement la banca transilvania nu ofera extras de cont cu adresa din buletin pe el.. Stiti vreo banca care sa acorde extras cu adresa? In afara de ING caci acolo mi-au inchis contul in trecut cand am primit un euro wire. Va multumesc

Dar iti cumperi ceva de la emag si pui adresa din buletin si o incarci pe paxum...
No avatar
Ninanina

P3rf3ct3n;n47868 wrote:

Dar iti cumperi ceva de la emag si pui adresa din buletin si o incarci pe paxum...

nu vor facturi :(
Scrie răspuns