experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Baby

Cum este camsoda? Se fac bănuți? Ce metode de plată au ei ?
No avatar
Nicolle1

Mie mi-au intrat banii de la cb ,insa cei de la camsoda nu ..si nici nu raspund la mail. Vouă v-au intrat cei de la camsoda ?
No avatar
Nicolle1

Pentru mine camsoda este un site opțional... cand nu merge prea bine cb sau stripchat ,intru si pe el. Nu este chiar atat de dezvoltat , nu sunt foarte mulți membri ... tot paxum metoda de plata ..
Sara.delicious

Nu au intrat bani de la cb nu raspunde nimeni!!...
No avatar
nmuser

nici mie nu mi-au intrat banii de pe CB,la fel nu raspunde nimeni la mail-uri!
No avatar
nmuser

Nicolle1;n47067 wrote: Mie mi-au intrat banii de la cb ,insa cei de la camsoda nu ..si nici nu raspund la mail. Vouă v-au intrat cei de la camsoda ?

scuze de intrebare,a fost o suma mai maricica?! si daca a fost daily payment sau regular.. :) ms!
Sara.delicious

Cine mai foloseste pe cb alta modalitate plata cu ce card si comision in cat timp vine etc
FlowerPower

Nici mie nu mi-au intrat pana acum nici un ban, si nici vreun raspuns de la cb.Nu stiu daca paxum ar fi vinovat pentru ca ieri am primit banii de pe streamate, deci paxum merge.Doar sa nu aiba probleme relatia paxum-chaturbate suna cea mai plauzibila varianta pentru ca banii de pe cb catre epayservice si cosmoayment au intrat, am cunostinte care au primit.Ceva s-a intamplat intre ei acolo si se fac ca ploua.
No avatar
nmuser

noua ne-au intrat banii de pe cb pe paxum,dar nu din toate conturile... deci nici asta nu stiu cat de plauzibl sa fie,cei de la paxum am vb cu ei si prin Live Chat si au fost promti,mi-au spus sa le cer celor de la CB datele transferului,insa support CB nu raspunde la mail!
No avatar
Nicolle1

Regular..nu a fost o sumă foarte mare...mentionez ca este un cont pe care l ultilizez rar,secundar ...contul meu principal fiind asociat unui studio ...
Scrie răspuns