experienta mea cu paxum recente
- FlowerPower
Deci mai sunteti persoane care inca nu ati primit banii de la chaturbate pentru perioada 1-15 ianuarie, avand ca meroda de plata paxum?Sa inteleg ca este problema la site?Ca am vazut ca pe camsoda ar fi intrat banii pe paxum aseara.
- FlowerPower
Mda nu mai inteleg nimic......ori e la paxum problema ori la site, ori la amandoua.....
mie imi tot dau email ca ei au trimis banii de pe 19,eu pe 19 am primit doar mailul acela ca banii au fost virati,si imi spun ca banii dupa ce am primit mailul de acela vor intra intre 1-3 zile lucratoare ,deja suntem in 21 si nimic,asta pe cb ca soda au platit aseara ,cei drept cu intarzieri de cateva ore bune ,adica in loc sa intre pe zi au intrat spre dimineata dar au intrat,astia nimic
incredibil,unii au primit plata altii nu,este prima data cand se intampla asta si nu pricep care este motivul,sa speram ca nu va dura mult,mie miau dat mai si au zis ca au facut plata pe 19 sa astept 3 zile lucratoare ca vor intra pe card ,practic astazi ar fi limita si ar trebui sa intre
- FlowerPower
si mie tot pe 19 ianuarie mi-au trimis mail de confirmare ca au trimis banii.....dar sufletul, eu nu cred ca mai trimit nimic, se vor spala pe maine ca s-au trimit banii cine a primit bine cine nu adio! N-ai cum ditamai site ul sa faci magarii de genul !
Da in mai a mai fost cand au bagat plata zilnica in trei zile lucratoare!Eu nu am incredere in paxum dupa ce am patit cu ei la inceput de ianuarie!La fel au zis ca au avut o problema cu onlyfans da ca au remediat o dupa cateva zile sa vad pe alt forum ca alta fata a patit la fel!La fel imi intra niste bani in contul de paxum euro de pe xcam si dupa ce dau sa fc transferul pe un card de raifaiseen zice ca ua facut transferul astept trei zile nimic ca vezi ca banca a respins tranzactia incerc monese nimic si in a cincea zi transfer banii pe cardul de skrill si intra instant!In orice caz nu e de stat pe un singur site ca se poate intampla orice!nu stim ce e in spatele fiecarui site!Iar probleme tehnice pe chaturbate sunt la greu !Mi am schimbat laptopul si la fel deci nu e din laptop internet si ce zice suportul!Si nu va bazati numai pe o metoda de plata!E bine sa ai mai multe optiuni ca nu stii niciodata!