experienta mea cu paxum recente
Eu am dat mail si la Cb si lui Octav. Astept sa vad cine imi raspunde. Am mai patit asa acum vreo 2 saptamani, tot cu un daily payout, aceeasi situatie. Am dat atunci mail la Cb si mi au intors banii in Cb, am dat din nou daily payout apoi au intrat. Sa speram ca nu se repeta la nesfarsit, deja devine obositor.
Si eu am un daily payout in asteptare.. Am primit mail de la Chaturbate cum ca i-a trimis ... paxumul nu i ar fi primit.. eu cred ca la paxum e problema .. altfel nu mai primeam mailul de la site..
Paxum mi a spus ca nu vede nicio plata in asteptare si sa ii contactez pe cei de la chaturbate.. cei de la chaturbate bineinteles ca nu binevoiesc sa raspuna la un mail de atatea ore... dau vina unii pe altii
Paxum mi a spus ca nu vede nicio plata in asteptare si sa ii contactez pe cei de la chaturbate.. cei de la chaturbate bineinteles ca nu binevoiesc sa raspuna la un mail de atatea ore... dau vina unii pe altii
- Sara.delicious
Probleme Cb
bani 1-15 nu au intrat , problema de la Cb
am primit primul email cand a trimis aseara dar al 2 lea email nu.
momentan au spus ca se remediaza...
bani 1-15 nu au intrat , problema de la Cb
am primit primul email cand a trimis aseara dar al 2 lea email nu.
momentan au spus ca se remediaza...
-
wetladyjoy
Se pare ca cb au probleme, nu raspund nici la mail.nu am primit nimic.a primit cineva?