experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
aaron

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"custom","height":"217","title":"downtime_9thDec.png","width":"343","data-attachmentid":46737}[/ATTACH]

Siteul si aplicatia Paxum nu vor functiona maine toata ziua. Conform anuntului lor, cardurile vor functiona, deci daca aveti de facut ceva plati cu cardul maine, va recomand sa alimentati cardul de azi.

Attached files
No avatar
Baby

Daca se schimbă interfața site ului, puteti lasa aici intr un comentariu etapele de alimentare a cardului paxum din contul paxum ?
No avatar
wetladyjoy

Cele care lucrati pe cb ati primit daily payout prin paxum azi?eu am primit mail de la cb ca i au trimis acum 3bore dat nu au intrat pe paxum
No avatar
Baby

Ieri a fost intervenție pe paxum un interval destul de mare, posibil asta sa fi fost cauza si sa nu fi primit banutii in timp util de 3 ore, cei de la paxum au trimis mail de acum o săptămână cu această informație
ralucka

buna , si eu am primit ieri daily pay de la mfc pe la ora 22.30 , am primit notificare in aplicatie dar nici pana acum nu au intrat pe paxum
ralucka

wetladyjoy;n46752 wrote: Cele care lucrati pe cb ati primit daily payout prin paxum azi?eu am primit mail de la cb ca i au trimis acum 3bore dat nu au intrat pe paxum

ai primit banii in paxum ? eu nu
ralucka

Am vorbit cu paxum pe live chat si reprezentantul mi -a zis ca sunt niste intarzieri din cauza mentenantei ! astia nu sunt in stare de nimic :) au avut mentenanta o zi intreaga si tot sunt intarzieri . extraordinar !
ralucka

NU SE POATE ASA CEVA !! EU INCA NU AM BANII IN PAXUM IN CONT ! ATI PATIT ASTA ZILELE ASTEA ? notificare in aplicatie am primit dar banii in cont nu i am ! chiar au trimis banii inapoi la mfc si mfc mi-au trimis al doilea transfer pe paxum si eu tot nu am banii in cont
No avatar
Baby

Ati primit banutii pe paxum ?
No avatar
Baby

Bună, aveti idee la ce banca este cursul dolarului mai bun? Si cam cât cu aproximatie? Mulțumesc
Scrie răspuns