Vreau sa devin model de chat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AdelinaA

Buna, fetelor! Am si eu o amica care a lucrat la Gloria Agency. A renuntat la colaborarea cu ei acum o luna si se gandeste sa mearga la BestStudio.Cica ofera 100% pentru fetele care sunt locul 1 si 2 pe Jasmin, sau eventual sa mearga la Models4Models si sa o ia de la zero. Avand in vedere ca a lucrat la Gloria Agency si are experianta, cred ca unul din cele doua studiouri i s-ar potrivi. Voi care credeti ca sunt mai ok? Niste pareri, va rog? Multumesc!
No avatar
Chillyourheart

AdelinaA;n46685 wrote: Buna, fetelor! Am si eu o amica care a lucrat la Gloria Agency. A renuntat la colaborarea cu ei acum o luna si se gandeste sa mearga la BestStudio.Cica ofera 100% pentru fetele care sunt locul 1 si 2 pe Jasmin, sau eventual sa mearga la Models4Models si sa o ia de la zero. Avand in vedere ca a lucrat la Gloria Agency si are experianta, cred ca unul din cele doua studiouri i s-ar potrivi. Voi care credeti ca sunt mai ok? Niste pareri, va rog? Multumesc!

Interesant esti cont nou si intrebi pentru "o amica " :))) sunteti penibili sincer . va pleaca fetele de la studio si nu mai stiti cum sa atrageti . nu o sa va ofere nimeni 100% mai ales de cand cu schimbarile de pe livejasmin ;)
LanaRhodes

JacquelineM;n44453 wrote: Hello girls!
As vrea sa ma apuc de chat si nu stiu care este cea mai buna varianta pentru mine. M-am uitat peste studiourile din Bucuresti si cel mai mult m-a atras Gloria Agency, am vazut ca platesc taxele lunar si ca ofera procent 65%. Ce stiti? Ma puteti ajuta cu o parere? Va multumesc.

Asa este, tot ce spui este adevarat, nu stiu daca ai lucrat sau nu la noi, dar eu pot confirma ca este adevarat.
No avatar
Skyler

Nu recomand niciunul din experiențe proprii :) Cel mai bine model independent.
Scrie răspuns