Hello girls!
As vrea sa ma apuc de chat si nu stiu care este cea mai buna varianta pentru mine. M-am uitat peste studiourile din Bucuresti si cel mai mult m-a atras Gloria Agency, am vazut ca platesc taxele lunar si ca ofera procent 65%. Ce stiti? Ma puteti ajuta cu o parere? Va multumesc.
Vreau sa devin model de chat
-
ionutcosmin
Buna...eu iti recomand Art Studio Bucuresti. Au locatie de lux, la Piata Unirii si ofera cam 70% comision. ii gasesti aici https://artstudio-bucuresti.ro .
-
AmelieSlade
Eu lucrez la Studio20 de 3 ani si daca respecti anumite lucruri iei un procent de 65% plus ca ei mai au niste concursuri cu bonusuri
-
JacquelineM
[USER=7981]AmelieSlade[/USER] Am fost la interviu la ei si mi se par prea stricti. Am inteles si ca dau amenzi foarte mari si stupide pentru orice lucru. Am o prietena care nu si-a primit banii pe ultimele doua luni...
-
JacquelineM
[USER=8378]ionutcosmin[/USER] nu am auzit niciodata de ei
-
ionutcosmin
JacquelineM;n44486 wrote: [USER=8378]ionutcosmin[/USER] nu am auzit niciodata de ei
este un studiou micut in comparatie cu studio20. Stiu pe cineva care lucreaza acolo si atmosfera este super ok. Au sediul undeva pe la Piata Unirii. Din cate am inteles e mai bine sa lucrezi intr-un studio mai mic deoarece ai mai multa libertate...ca o comparatie e intre o corporatie si o companie mica..acum depinde de tine..succes.
este un studiou micut in comparatie cu studio20. Stiu pe cineva care lucreaza acolo si atmosfera este super ok. Au sediul undeva pe la Piata Unirii. Din cate am inteles e mai bine sa lucrezi intr-un studio mai mic deoarece ai mai multa libertate...ca o comparatie e intre o corporatie si o companie mica..acum depinde de tine..succes.
-
JacquelineM
Va multumesc! Pana la urma am mers la Gloria Agency, momentan sunt f multumita. O sa revin cu un feedback intr-o luna, doua.
-
Chillyourheart
JacquelineM;n44531 wrote: Va multumesc! Pana la urma am mers la Gloria Agency, momentan sunt f multumita. O sa revin cu un feedback intr-o luna, doua.
Lasa vrajeala . De cand ai inceput topicul ai spus ca "t-a atras " Gloria Agency , esti doar un alt cont fals care face reclama acestui studio ( un frate mai mic al Studio20)
Lasa vrajeala . De cand ai inceput topicul ai spus ca "t-a atras " Gloria Agency , esti doar un alt cont fals care face reclama acestui studio ( un frate mai mic al Studio20)
-
JacquelineM
[USER=3588]Chillyourheart[/USER] Da, am spus de la inceput ca mi-a atras atentia acel studio, insa am vrut sa aud si pareri din interior, de la fete care au lucrat cu ei, etc. Aveam nevoie de mai multe informatii, nu am mai lucrat in domeniu. Nu cred ca reclama consta in asa ceva.