Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Cecilia

Smaranda;n46549 wrote:

Buna, Cecilia! Ideea este ca cei de la Studio20 sunt neseriosi. Daca vrei sa stai 2 luni la ei si abia dupa sa iti primestii banii, e ok. Asta in cazul in care nu ai nevoie de bani. Parte de confidentialitate nu prea exista, ci doar partea in care cer despagubiri daca semnezi acel contract cu drept de autor. Acum faci cum doresti :)

Hei, Smaranda! Idee e ca am nevoie de bani urgent, nu pot astepta 2 luni pana sa imi pot primi banii, maxim 2 saptamani. Datoriile imi bat la usa, vorba aia. Nu era nimic de ganul specificat pe site-ul lor.
AlexandraD

Cecilia;n46553 wrote:

Hei, Smaranda! Idee e ca am nevoie de bani urgent, nu pot astepta 2 luni pana sa imi pot primi banii, maxim 2 saptamani. Datoriile imi bat la usa, vorba aia. Nu era nimic de ganul specificat pe site-ul lor.

Eu cel putin nu iti recomand Studio20. Sunt neseriosi si da, banii ii primesti greu tocmai pentru faptul ca vrei sa renunti, ei nu iti dau acei bani.
Cecilia

AlexandraD;n46562 wrote:

Eu cel putin nu iti recomand Studio20. Sunt neseriosi si da, banii ii primesti greu tocmai pentru faptul ca vrei sa renunti, ei nu iti dau acei bani.

Adica daca eu colaborez cu ei, risc sa nu-mi primesc banii ?
No avatar
StarDust

Cecilia;n46568 wrote:

Adica daca eu colaborez cu ei, risc sa nu-mi primesc banii ?

Da, din ce am auzit si eu. Cunosc foarte multe fete care au plecat din cauza asta. stai si astepti 2 luni pana iti ei banii de pe primele 2 saptamani. Asa le este lor mai usor sa iti opreasca banii in cazul in care vrei sa renunti.Acum nu stiu daca ii convine cuiva asa ceva, practic sunt bani munciti de catre fetele respective.
Adela

Nu recomand Studio 20 de nici un fel. Colaborarea cu ei este ca si cum ti-ai semna sentinta. Pare bine la inceput, dupa aia" isi dau arama pe fata".
FlaviaC

De obicei fetelor le ia ceva timp sa isi dea seama, abia dupa ce apar diverse nemultumiri constientizeaza ca de fapt nu este chiar asa .
Adela

Chiar azi le vazusem masina pe Copou. Nah.. probabil nu isi mai permiteau sa stea la hotel si s-au gandit la ceva mai ieftin. Zic si eu.
Smaranda

Adela;n46638 wrote: Chiar azi le vazusem masina pe Copou. Nah.. probabil nu isi mai permiteau sa stea la hotel si s-au gandit la ceva mai ieftin. Zic si eu.

Cine stie, nu aveau ce recruta din Pacurari si poate s-au gandit ca pe Copou sunt studente si e mai simplu pentru ei.
Patrycia

Trebuie sa nu gandesti ca sa lucrezi cu Studio20 la ce penalizari au si mai ales modul cum isi trateaza modelele. Parerea mea.
EricaK

Cine se lauda ca la Studio20 castiga si fac bani, sa ma lase in pace. Sunt niste vrajeli ieftine. Daca vrei sa vezi cum este sa stai la puscarie, atunci alegeti Studio20.
Scrie răspuns