Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Reny113

Beatris;n46271 wrote: Buna, fetelor! :) Mi-am facut special cont pe acest Forum pentru a va impartasi experienta mea in ceea ce priveste Studio20. Cred ca asta s-a intamplat cam acum o luna. Am fost la interviu la ei pentru ca mi s-a parut mie mai ok sa vad cum este la un studio mai nou. La interviul sustinut cu managerul studioului ti se explica doar strictul: program, plata..etc. A doua zi dupa interviu se semneaza acel contract cu drept de autor. Ce-i drept este stufos si nici o fata nu cred ca are rabdarea necesara sa il citeasca. Ce inseamna asta ? Inseamna ca acel cont de Jasmin pe care ei ti-l fac este al lor si le apartine. Nu ti se mai ofera posibilitaea de a lucra de la un alt studio. In cazul in care un alt studio incearca sa iti creeze cont si se afla, cei de la Studio 20 cer despagubiri in valoare de 50.000$. O suma enorma, normal. Cu asta ma confrunt eu in momentul de fata. Nu mai pot lucra pe Jasmin din cauza faptul ca am stat la ei nu stiu 3 saptamani...sa zic asa. Acum singurele conturi pe care pot sa lucrez mai raman cele free chat, xlove Flirt4Free. Practic mi-am ratat sansa. Nu faceti la fel!

Buna, Beatris! Nu esti prima care pateste asa ceva la Studio20.Asa cred ei ca atrag fete. Eu am o prietena care a patit la fel. A incercat sa discute cu ei dar mereu veneau cu argumente legate de contractul pe care l-a semnat. Eventual incercau sa o convinga sa faca de acasa dar tot cu ei. Cred ca ea a reusit dupa 6 luni sa-si faca, nu mai stiu exact. Asta este procedura lor, nu corecta insa macar daca nu au fete macar sa le ceara despagubiri, si tot fac bani ei de undeva.
Smaranda

Neseriozitate si lipsa de profesionalism. Cred ca nici un studio de videochat din Iasi nu procedeaza cum fac ei. Dar na.. tot fetele care lucreaza cu ei au de suferit pentru ca nu stiu in ce se baga sau mai bine zis cine sunt ei.
No avatar
Roddi

Unde lucrez eu acum sunt 5 traineri pe fiecare tura, deci am unde sa apelez in caz de ceva. Nu stai in preaviz si iti primesti banii imediat dupa perioada. Ba chiar dupa cateva ture lucrate am luat si un avans pentru ca aveam nevoie. Iar in ceea ce priveste legalitatea, Eu una am contract.Nu mi se impune sa fac o anumita suma ca sa imi primesc banii sau cum am mai auzit.
Smaranda

Se poate colabora si frumos si sa fie intelegere, cum sa nu. din punctul meu de vedere faza asta ca iti primesti banii doar daca faci nu stiu ce suma, mi se pare aiurea. Frumos este sa iti primesti banii asa cum trebuie. Se considera a fi un job "normal" dar sa fii tratata si corect.
Patrycia

Ce sa zic, pentru mine este foarte frumos sa s vada banner-ul ala afata un scrie mare Studio20 si unde m-ar vedea toata lumea intrand. Eu una nu as avea curaj, sunt fete care nu doresc sa fie vazute unde intra si cand ies, dar acum na, depinde de fiecare. Mai e si statia aia Sokar sau cum se numeste unde se aduna toate masinile sa alimenteze. Minunat! O sa fa o glumita aiurea, insa " asta inseamna sa fii mafiot" :))))
FlaviaC

Patrycia;n46345 wrote: Ce sa zic, pentru mine este foarte frumos sa s vada banner-ul ala afata un scrie mare Studio20 si unde m-ar vedea toata lumea intrand. Eu una nu as avea curaj, sunt fete care nu doresc sa fie vazute unde intra si cand ies, dar acum na, depinde de fiecare. Mai e si statia aia Sokar sau cum se numeste unde se aduna toate masinile sa alimenteze. Minunat! O sa fa o glumita aiurea, insa " asta inseamna sa fii mafiot" :))))

Eu una as fi deranjata, sincer. Sunt alte fete care sunt nepasatoare. Pot sa spun ca a devenit un punct de reper Studio 20. Eram ieri cu niste prieteni si nu mai stiu despre ce discutam, dupa care un amic spune " dar chiar nu stii unde? pe langa Studio20 :)) "
EricaK

Avand in vedere criza economica in care ne aflam si cu siguranta Studio20 o resimte, o sa isi ia in curand talpasita u tot cu banner-ul lor. Oricum doar asta a mai ramas de ei. Nu e ca si cum ar fi fost ceva, dar zic si eu.
No avatar
StarDust

Am auzit ca Studio20 si-a schimbat sediul si nu mai sunt in Pacurari.
AlexandraD

StarDust;n46405 wrote: Am auzit ca Studio20 si-a schimbat sediul si nu mai sunt in Pacurari.

Pe bune/ Vai, fata nu imi vine sa cred. Si stii unde il au acum sau...
Smaranda

StarDust;n46405 wrote: Am auzit ca Studio20 si-a schimbat sediul si nu mai sunt in Pacurari.

Era de asteptat asa ceva. Oricum sunt dubiosi.
Scrie răspuns