Care studio este mai bun Heylux sau Nightprowl?
Poti sa faci bani din videochat daca esti serioasa, asta este clar. Insa pentru o fata incepatoare e mai greu sa aleaga. Sincer nici nu stiu pe ce site-uri lucreaza, cat de serios este Nightprowl si daca e legal in primul rand. Parerea mea este sa aveti grija, sa nu va treziti ca munciti si la final sa nu vedeti nimic. Am mai avut si eu experiente de genul.
Reny113;n46244 wrote: Poti sa faci bani din videochat daca esti serioasa, asta este clar. Insa pentru o fata incepatoare e mai greu sa aleaga. Sincer nici nu stiu pe ce site-uri lucreaza, cat de serios este Nightprowl si daca e legal in primul rand. Parerea mea este sa aveti grija, sa nu va treziti ca munciti si la final sa nu vedeti nimic. Am mai avut si eu experiente de genul.
Aici te sustinut. Daca mergi pe "inceredere" ca da o sa iti primesti banii, mai bine zici pass
Aici te sustinut. Daca mergi pe "inceredere" ca da o sa iti primesti banii, mai bine zici pass
Eu am o prietena care acum sta in Iasi si a fost la interviu la NightProwl in Bucuresti pentru postul de trainer. Stie engleza, este ok tca persoana, insa nu au acceptat-o. A venit in Iasi si a incercat si aici si la fel. Cre ca cei de la NightProwl dispun de prea multi traineri sau nu-mi pot da seama
))
- AlexandraD
Pe mine una nu m-a atras niciodata studioul asta. Numai numele lor imi suna dubios.