Care studio este mai bun Heylux sau Nightprowl?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

Parerea mea e ca ce se deschide peste noapte in Iasi ca studiouri noi, nu este de calitate. in primul rand daca au cateva fete este bine. Nu stiu unde mai au sedii sau daca mai au, insa in Iasi e cam mare concurenta.
Reny113

Poti sa faci bani din videochat daca esti serioasa, asta este clar. Insa pentru o fata incepatoare e mai greu sa aleaga. Sincer nici nu stiu pe ce site-uri lucreaza, cat de serios este Nightprowl si daca e legal in primul rand. Parerea mea este sa aveti grija, sa nu va treziti ca munciti si la final sa nu vedeti nimic. Am mai avut si eu experiente de genul.
Smaranda

Reny113;n46244 wrote: Poti sa faci bani din videochat daca esti serioasa, asta este clar. Insa pentru o fata incepatoare e mai greu sa aleaga. Sincer nici nu stiu pe ce site-uri lucreaza, cat de serios este Nightprowl si daca e legal in primul rand. Parerea mea este sa aveti grija, sa nu va treziti ca munciti si la final sa nu vedeti nimic. Am mai avut si eu experiente de genul.

Aici te sustinut. Daca mergi pe "inceredere" ca da o sa iti primesti banii, mai bine zici pass
No avatar
Lorena

Eu am o prietena care acum sta in Iasi si a fost la interviu la NightProwl in Bucuresti pentru postul de trainer. Stie engleza, este ok tca persoana, insa nu au acceptat-o. A venit in Iasi si a incercat si aici si la fel. Cre ca cei de la NightProwl dispun de prea multi traineri sau nu-mi pot da seama :)))
Patrycia

Cine stie...nu prea vad sa fie ceva de capul lor. Sincer!!!
AlexandraD

Pe mine una nu m-a atras niciodata studioul asta. Numai numele lor imi suna dubios.
Cecilia

Eu una nici nu stiu cine sunt...
No avatar
StarDust

Cecilia;n46567 wrote: Eu una nici nu stiu cine sunt...

Nici nu stiu daca ar trebui sa stie cineva cine sunt. Oricum este dubios,parerea mea. Sincer, tind sa cred ca lucreaza si barbati acolo, asa o fi ?
Adela

Cine Dumnezeu mai sunt si astia?
FlaviaC

Adela;n46604 wrote: Cine Dumnezeu mai sunt si astia?

Nu stiu daca ai vazut acel video pe youtube cu mai multe persoane care prezentau un studio..ei, bine, despre acest studio este vorba.
Scrie răspuns